Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Je wilt graag een woning kopen in regio Haaglanden en een nieuw thuis creëren. Maar hoe pak je dit aan en hoe gaat dit verder in zijn werk? Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. Daarom is het handig om een aankoopmakelaar in te schakelen! Emil NVM Makelaars begeleidt en ontzorgt bij de aankoop van een woning in regio Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden.

 

Hoe het begint

De eerste stap in het proces is natuurlijk het kennismaken met de makelaar. Een goede klik is immers ontzettend belangrijk, want we hebben het wel over je (toekomstig) grootste bezit. Wij brengen samen met jou in kaart wat je wensen en eisen zijn en wat je precies nodig hebt. Hierna houden we de markt voor je in de gaten en krijg je geregeld het nieuwste aanbod passend bij jouw zoekprofiel. Ook gaan we mee met bezichtigen van woningen en onderzoeken we bijvoorbeeld de risico’s op achterstallig onderhoud, een slechte fundering of verborgen gebreken. Verder kijken we of de vraagprijs wel reëel is. We beantwoorden je vragen over de omgeving, voorzieningen en veiligheid. Daarnaast geven we advies en tips en voeren de onderhandelingen als jouw persoonlijke aankoopmakelaar. Dit doen we altijd met een kritische blik en we werken altijd vanuit het standpunt dat het belang van de opdrachtgever voorop staat. Wij weten wat voor emoties er bij het kopen van een woning komen kijken, het gaat immers om iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Onze aankoopbegeleiding is daarom persoonlijk en eerlijk.

 

Na de aankoop

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van de eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan we met je mee naar de notaris. Daarnaast geven we je advies over bijvoorbeeld bouwkundige keuringen, aannemers, notarissen, hypotheken, taxatierapporten, verzekeringen, nutsvoorzieningen en duurzaam wonen.

 

De kosten

Emil NVM Makelaars is bedreven in onderhandelen en wordt beter beloond wanneer er een lagere koopsom voor je wordt bedongen. Er wordt met een bonussysteem gewerkt en hierbij ontvangen wij een bonus over het verschil tussen de vraagprijs en de bereikte lagere koopsom. Bij dit systeem hebben beide partijen baat, omdat de investering zichzelf terugverdient. Hiermee onderscheiden wij ons van de gemiddelde makelaar. Bovendien maken we afspraken over het tarief dat het beste past bij jouw situatie. Verder is Emil NVM Makelaars actief als aankoopmakelaar in de omgeving van Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Een groot werkgebied dus!

 

De voordelen op een rijtje

Emil NVM Makelaars als aankoopmakelaar….

  • heeft (veelal) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
  • krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
  • voorkomt dat je in de bekende valkuilen trapt;
  • kent de markt, de stad, de wijken en de woningen als zijn eigen broekzak;
  • is een kundige en gedrageven onderhandelaar;
  • begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
  • is kritisch en eerlijk;
  • is resultaat gedreven.

Contact

Wil je meer weten over bijvoorbeeld onze werkwijze, de woningmarkt bij jou in de buurt of wat wij specifiek voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op, want wij staan je graag te woord! Ook komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een goede match en fijne klik is namelijk ontzettend belangrijk!