Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Je wilt een woning kopen in Haaglanden en omgeving en een nieuw thuis creëren. Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. De makelaars van Emil makelaars zijn gespecialiseerd om je professioneel te begeleiden bij deze belangrijke stap. Ze zijn goed geschoold en zeer ervaren onderhandelaars.


 

Profiteer en maak gebruik van de voordelen van een aankoopmakelaar!

Een aankoopmakelaar van Emil Makelaars:

  • heeft (veelal) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
  • krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
  • voorkomt dat je in de bekende valkuilen trapt;
  • kent de markt, de stad, de wijken en woningen als zijn eigen broekzak;
  • is een kundige en gedreven onderhandelaar;
  • begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
  • is kritisch en eerlijk.

Het belang van de klant staat voorop

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Samen met jou brengen wij in beeld wat jouw wensen en eisen zijn en wat je precies nodig hebt. We houden de markt voor je in de gaten en voorzien je regelmatig van nieuwe woningen die passen bij jouw zoekprofiel. We gaan mee met het bezichtigen van woningen en onderzoeken bijvoorbeeld de risico's op achterstallig onderhoud, een slechte fundering of verborgen gebreken. Ook kijken we of de vraagprijs wel reëel is. We beantwoorden je vragen over de omgeving, voorzieningen en veiligheid. Geven advies en tips en voeren de onderhandelingen als jouw persoonlijke aankoopmakelaar.
 

Na de aankoop

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan we met je mee naar de notaris. Daarnaast geven we je advies over bijvoorbeeld bouwkundige keuringen, aannemers, notarissen, hypotheken, taxatierapporten, verzekeringen, nutsvoorzieningen en duurzaam wonen.
 

Makelaarskosten & bonus

De makelaars van Emil makelaars zijn bedreven onderhandelaars en worden beter beloond wanneer ze een lagere koopsom voor je onderhandelen. Er wordt met een bonus systeem gewerkt en hierbij ontvangen wij een bonus over het verschil tussen de vraagprijs en de bereikte koopsom (lagere koopsom is een beloning voor ons als makelaar).
Een mooi systeem, want beide partijen hebben hier baat bij omdat de investering hiermee zichzelf terug verdient. Hiermee onderscheiden we ons van de gemiddelde makelaar. Bovendien maken we afspraken over het tarief dat het beste bij jouw situatie past. 

Wij helpen je graag volledig en eerlijk!
 

Contact

Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons of laat ons contact met jou opnemen. Wij staan je graag te woord.