Mijn favorieten

Huis verkopen

Denk je eraan om je woning te verkopen? Dan ben je bij Emil NVM Makelaars aan het juiste adres. Wij helpen je graag!

Emil NVM Makelaars staat voor trendsettend, betrokken en net even anders. We zijn een jong kantoor, hebben een goed marktaandeel in de Haagse woningmarkt en veel ervaring en expertise in de verkoop van woningen in Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Zoals we hier op kantoor altijd roepen, we zijn actief van Scheveningen tot Zoetermeer en van Leiden tot Kijkduin!Waarom Emil Makelaars?

Wat ons onderscheidt van de rest van de makelaars in de regio? Wij zijn trendsettend, betrokken en net even anders! Deze waarden zijn de rode draad door onze werkwijze.
 

"Emil NVM Makelaars verkoopt je woning sneller en beter, samen met jou!"

 

Trendsettend | De Virtual 3D tour

Als trendsettend makelaarskantoor zitten wij nooit stil en zijn we altijd opzoek naar de laatste innovaties. Om deze reden weten wij dat de presentatie van een woning ontzettend belangrijk is. Daarom presenteren we jouw woning niet alleen met foto’s maar ook met een Virtual 3D tour. Hiermee kunnen woningzoekenden thuis vanaf de bank (met een VR-bril) door de woning heenlopen. Deze extra beleving zorgt voor een beter beeld van de woning, waardoor er een goede voorselectie wordt gemaakt en alleen de écht geïnteresseerden overblijven. Geen onnodige bezichtigingen dus!

 

Trendsettend | Het digitale klantendossier

Ook maken we gebruik van een digitaal klantendossier. In dit dossier volg je de verkoop van jouw woning op de voet. Je vindt hier niet alleen informatie, maar ook de gemaakte afspraken, de gemaakte kosten, de statistieken van Funda en van onze eigen website. Dit alles kan via je laptop en desktop, maar ook via je smartphone of tablet via onze eigen app.

 

Betrokken | Begeleiden en ontzorgen

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces wordt je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

 

Net even anders | Wij vallen op

Onze werkwijze valt op en dit onderscheidt ons van de ‘standaard’ makelaar. Wij lopen altijd net even een stap harder dan gemiddeld en dit kunnen onze opdrachtgevers waarderen. Ook zijn wij al geruime tijd actief in de woningbranche en zorgen dus geregeld voor een voet tussen de deur. Emil NVM Makelaars staat niet voor woorden maar voor daden. Daarnaast zijn wij actief in een groot werkgebied. Wij zijn niet alleen actief als makelaar in Voorburg, maar ook in Leidschendam, Den Haag, Zoetermeer en Leiden.

 

Meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wil je meer weten over bijvoorbeeld onze werkwijze, de woningmarkt bij jou in de buurt of wat wij specifiek voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op, want wij staan je graag te woord! Ook komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een goede match en fijne klik is namelijk ontzettend belangrijk!

 

Kort samengevat | Hierom kies je voor Emil NVM Makelaars

  • Scherpe courtage
  • Een trendsettende aanpak die net even anders is
  • Unieke presentatie van jouw woning met een Virtual 3D Tour
  • Gratis vermelding op Funda & groot social media bereik
  • Betrokken & korte lijntjes
  • Gratis kennismakingsgesprek & waardebepaling
  • Klantbeoordeling van een 9,8 op 'Wie is de beste makelaar
  • Leukste makelaar van de regio!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring