Mijn favorieten

Taxatie

Voor het verkrijgen van een hypotheek is een taxatie een vereiste. Maar ook voor het ophogen van uw hypotheek voor een verbouwing, een boedelscheiding of waardering voor de fiscus is een taxatie nodig. Voor elke taxatie geldt dat deze moet worden uitgevoerd door een onafhankelijke externe partij die niet bij onderhandelingen over de woning is betrokken.
Emil NVM Makelaars biedt deze dienst ook aan. Wij zijn door NRVT officieel erkend als Register Taxateur (RT) en wij zijn aangesloten bij het NWWI. Wij voeren per jaar enkele honderden taxaties uit, in opdracht van particulieren, banken, tussenpersonen en gemeenten.
 
Hoe de taxatie in zijn werk gaat

U neemt contact op met ons voor het maken van een afspraak en het opnemen van uw gegevens. Wij vertellen u dan direct wat de kosten zijn. U kunt ook eenvoudig een taxatie-aanvraag doen via het online aanvraagformulier op onze website. Na de taxatie op de afgesproken dag ontvangt u het taxatierapport. Dit wordt in tweevoud (origineel) geleverd binnen vier dagen na opname van de woning. Het rapport bevat alle  noodzakelijke informatie en voldoet aan alle eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen.
   
NWWI taxatie

Als het gaat om een NWWI taxatie (voor NHG hypotheek) wordt het rapport elektronisch klaargezet in een beveiligde online omgeving. U krijgt van ons een code toegestuurd waarmee u op www.nwwi.nl uw taxatie kunt inzien. U kunt deze code doorgeven aan uw geldverstrekker of hypotheekadviseur. Het NWWI is opgezet om taxatiefraude tegen te gaan; deze taxatie is verplicht voor vrijwel alle woningen. U betaalt een bijdrage aan het NWWI; deze specificeren wij afzonderlijk. Wij dragen zorg voor de afdracht aan het NWWI. Kijk voor meer informatie op www.nwwi.nl.


 
15-jarig jubileum actie

Nu een NWWI taxatie € 495,- inclusief 21% BTW en validatie kosten NWWI.

Wij kunnen deze (NWWI) taxatie op kort termijn voor u verzorgen.


Wilt u gebruik maken van dit actietarief neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring