Mijn favorieten

Disclaimer

Auteursrecht
Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Emil NVM Makelaars.

 

Aansprakelijkheid
Ondanks de zorg die door Emil NVM Makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan Emil NVM Makelaars niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van www.emilmakelaars.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Emil NVM Makelaars aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

 

Persoonsgegevens
Op sommige website pagina's kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken. Door u verstrekte gegevens worden opgeslagen, verwerkt en eventueel aan de door u benoemde Emil NVM Makelaars doorgegeven. Dit gebeurt om u de door u gewenste informatie en/of offerte te kunnen (laten) toesturen. Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom Emil NVM Makelaars of www.emilmakelaars.nl. Reviews kunnen worden ingezet voor commerciële doeleinden.
Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. 
privacyverklaring.  Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de website van de Registratiekamer.

© 2016 Emil NVM Makelaars - Op al onze werkzaamheden en diensten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Alle rechten voorbehouden.