Mijn favorieten

Laat potentiële kopers rondkijken met 360° fotografie

Met 360° foto’s creëert u meerwaarde voor de verkoop van uw woning.
Dit geeft naast een perfect overzicht van de woning de kijker ook de mogelijkheid zelf te bepalen waar hij heenkijkt. Hierdoor krijgt de kijker een goed beeld en tevens een realistische indruk van de betreffende ruimte.  Alle bijzondere details of kenmerken over uw woning kunt u uitlichten met een korte beschrijving in de 360° foto’s. Zo weet de koper wat hij van de woning mag verwachten. Door deze unieke presentatie blijven geïnteresseerden langer bij uw woning stilstaan, wat uw verkoopkansen vergroot.
Wat zijn de voordelen?
                        Hogere plaatsing op Funda: Uw woning komt hoger in de zoekresultaten op Funda
                        Virtueel rondkijken: Potentiële kopers kunnen rondkijken in uw woning
                        Langer bekeken: Woningen met 360° foto's worden langer en intensiever bekeken

360° foto's geven een totaalbeeld
Met een 360° foto toont u een hele ruimte in één keer! Hierdoor komt de ruimte, sfeer en omgeving van uw woning volledig tot zijn recht. 360? foto’s zijn een goede aanvulling op reguliere foto’s, omdat uw woningpresentatie hoger wordt gewaardeerd en gemiddeld 2x langer wordt bekeken. U geeft potentiële kopers het gevoel midden in uw huis te staan.

Hoe worden 360° foto's gemaakt?
Onze woningfotograaf beschikt over speciale apparatuur om 360? foto’s te maken. Na het fotograferen van uw woning worden de foto's door specialisten bewerkt om tot een optimaal resultaat te komen.