Mijn favorieten

Uw woning inzichtelijk met 2D/3D plattegronden


Voor potentiële kopers is het belangrijk dat zij zich zo goed mogelijk kunnen ‘inleven’ in een woning. Een plattegrond helpt daarbij. Ook om de mogelijkheden van de woning in te schatten. Een plattegrond geeft niet alleen een overzicht van alle afmetingen en oppervlaktes, maar maakt het ook mogelijk voor de online kijker om de ruimte fictief in te richten. Ruimte om te dromen dus! Daarom bieden wij de mogelijkheid een professionele plattegrond te laten maken van de woning. Deze plattegrond zal worden gebruikt in de verkoopbrochure, onze eigen website en op Funda. 


                                 Wat zijn de voordelen?
                        Optimaal inzichtelijk: Geef inzicht in de ruimten van uw woning
                        Langer bekeken: Uw woning wordt langer en intensiever bekeken door geïnteresseerden
                        Hogere plaatsing op Funda: Uw woning wordt hoger in de zoekresultaten op Fundaweergegeven
 

Maximale beleving
Met de nieuwste 2D en 3D plattegronden laat u potentiële kopers de potentie van uw woning zien. De fullcolour plattegronden bieden inzicht in de ruimten. Op Funda kunnen woningzoekers de plattegronden bewerken door bijvoorbeeld een muur te verplaatsen, een uitbouw te maken of de woning van meubilair te voorzien.
 

Hoe worden de plattegronden gemaakt?
Van de woning wordt een schets gemaakt en tot in detail opgemeten. Op basis hiervan worden de interactieve 2D en 3D plattegronden vervaardigd.

Voorbeeld 3D plattegrond