Mijn favorieten

Woningpresentatie | Interactieve plattegronden

De woning inzichtelijk met 2D/3D plattegronden

Voor potentiële kopers is het belangrijk dat zij zich zo goed mogelijk kunnen ‘inleven’ in de woning. Een plattegrond helpt hierbij. Daarnaast is een plattegrond ook handig om de mogelijkheden van de woning te kunnen inschatten, want een plattegrond geeft niet alleen een overzicht van alle afmetingen en oppervlaktes, maar maakt het ook mogelijk voor de online kijker om de ruimte fictief in te richten. Ruimte om te dromen dus! Daarnaast wordt een professionele plattegrond gebruikt in de verkoopbrochure, op onze eigen website en op Funda.

 

Met de nieuwste 2D en 3D plattegronden wordt de woning niet alleen inzichtelijk, maar ze bieden ook de mogelijkheid aan potentiële kopers om de plattegronden te bewerken op Funda. Zo kun je bijvoorbeeld een muur verplaatsen, een uitbouw maken of de woning van meubilair voorzien.                                 

 

Hoe worden plattegronden gemaakt?

Van de woning wordt een schets gemaakt en hierna wordt er tot in detail opgemeten. Dit gebeurt met hetzelfde apparaat waar ook de foto’s, video en de Virtual 3D tour mee worden gemaakt. Het apparaat heeft meer dan een miljard meetpunten, dus een nauwkeurigere 2D of 3D plattegrond van de woning kun je niet krijgen! Daarnaast hoeft er niet meer apart een afspraak te worden ingepland om de woning op te meten. Het opmeten van de woning gebeurt dus in dezelfde afspraak als waar ook de foto’s, video en de Virtual 3D tour worden gemaakt. Tijd efficiënt dus!