Mijn favorieten

(Social) media

Als proactieve makelaar doen wij er alles aan om de woningen onder de aandacht te brengen van gegadigden. Dat doen wij via ons netwerk, Funda, onze website, vitrine, mailing, advertenties, open huizen routes etc.etc. Maar vanaf nu kunnen verkopers nog actiever meehelpen. Tegenwoordig is er heel veel digitaal contact met familie, vrienden en kennissen via zogenaamde social media (Twitter, Facebook, You Tube, Instagram e.d.). Daar kunnen we gebruik van maken!
 
Advertenties
Er zijn diverse mogelijkheden voor een advertentie van je woning in huis-aan-huiskranten, dag-, week- en maandbladen. Uitsluitend na je goedkeuring, plaatsen wij een advertentie.

Periodiek hebben wij in een plaatselijke krant ruimte voor een redactioneel artikel. Dit is een gratis artikel dat door een journalist wordt geschreven. Aan de hand van een persoonlijk interview met de verkoper wordt een leuk verhaal geschreven. Dit wordt geplaatst in de krant met bijbehorende foto's.
  Open Huis
Twee keer per jaar vindt de landelijke NVM openhuizen-route plaats. Daarnaast organiseren wij zelf diverse keren per jaar dergelijke dagen. Je kunt daaraan deelnemen, maar dat is niet verplicht. Op verzoek kunnen wij ook individueel een open huis organiseren.
     

HelpMee

Wij bieden onze verkoopopdrachtgevers de HelpMee module gratis aan. Met deze module kunnen verkopers in slechts enkele minuten al hun familieleden, vrienden en kennissen oproepen om te helpen met de verkoop van de woning. Dat kan via mail, Twitter, Facebook Instagram e.d. De speciale HelpMee module geeft precies aan wat er moet gebeuren.
Via de Helpmee module komen de relaties van de verkoper rechtstreeks op de pagina van de desbetreffende woning op de site van Emil NVM Makelaars.
 

KijkMijnHuis

Bij het tekenen van het voorlopige koopcontract, bieden wij de koper een eigen website aan van de aangekochte woning. Via deze persoonlijke website kun je vrienden en familie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rond de verhuizing. Maar je krijgt ook neutraal en transparant advies op het juiste moment. KijkMijnHuis maakt de diverse keuzes die je moet maken tijdens de verhuizing overzichtelijk. Het is leuk, nuttig en het levert voordeel op! 
 

Facebook

Wanneer er een nieuwe woning op Funda is aangemeld, wordt deze ook op onze website van Facebook gezet. De bezoekers kunnen huizen ‘delen’ door gebruik te maken van de vele functies die Facebook daarvoor heeft bedacht. Het bereik van het aanbod vermenigvuldigt hierdoor enorm. Facebook is de grootste online community. Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan.

 

Twitter

Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van Twitter om elkaar op de hoogte te houden. Wij van Emil NVM Makelaars gaan met de tijd mee en bieden je daarom de mogelijkheid om ons te volgen op Twitter. Via deze moderne manier van communicatie blijf je altijd op de hoogte van onze werkzaamheden en de nieuwste updates en ontwikkelingen. Klik hier om een kijkje te nemen op onze twitterpagina en wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden, kun je je aanmelden als "follower".

     

You Tube

Wist je dat alle in verkoop zijnde objecten op onze You Tube site te vinden zijn? Klik hier om naar de You Tube site te gaan van EmilNVM Makelaars.