GRATIS TAXATIEDAGEN OP VRIJDAG 7 EN ZATERDAG 8 OKTOBER

Wil jij weten wat jouw woning nu waard is? Het is onze bedoeling je een reëel inzicht te geven over de waarde van jouw woning. We komen daarom graag bij je langs, gratis en vrijblijvend!

NIEUWSGIERIG WAT DE WAARDE VAN JOUW HUIS IS OMDAT…

     … je aan het oriënteren bent om een andere woning te kopen?

     … je een andere woning hebt gekocht en je huidige woning wilt verkopen?

     … je wilt weten wat de overwaarde is van jouw huis?

     … je jouw hypotheek misschien wilt wijzigen?

of omdat je hele andere plannen hebt en je de waarde van je woning gewoon wilt weten.

In alle gevallen wil je dan natuurlijk weten wat je bestedingsruimte is. De (over)waarde speelt hierbij een belangrijke rol.  

Wij komen graag bij je langs op vrijdag 7 oktober of zaterdag 8 oktober 2022

WAAR KIJKT DE MAKELAAR NAAR BIJ DEZE WAARDEBEPALING?

Bij het maken van een juiste waardebepaling zal worden gekeken naar verschillende aspecten van jouw woning. Voor het maken van een juiste waardebepaling kijken onze makelaars van Emil NVM Makelaars naar onder andere de volgende aspecten:

  • Het soort woning
  • Grootte, aard en indeling
  • Grootte van het perceel
  • Ligging, locatie en voorzieningen in de buurt
  • Bouwkundige kwaliteit en de staat van onderhoud
  • Installaties
  • Het niveau van afwerking
  • Isolatie en verduurzaming
  • Bij een VvE naar de Verenging van Eigenaren

DE MAKELAAR BIJ JOU OP BEZOEK

Onze makelaars komen tijdens de Gratis Taxatiedagen graag bij je langs voor de waarde van jouw huis op dit moment. Hierbij houden we rekening met de actuele prijsontwikkeling, trends en de marktsituatie in jouw buurt. Zo ben jij klaar voor de volgende stap.

Wil jij de waarde weten? Plan direct jouw afspraak in voor vrijdag 7 of zaterdag 8 oktober 2022.  Tot dan!

Stap 1:

Maak via onderstaand formulier direct een gratis afspraak met de makelaar. Wij nemen contact met je op voor het inplannen van jouw afspraak met één van onze makelaars! Je kan natuurlijk ons ook bellen voor een afspraak voor gratis taxatiedag.

Stap 2:

Zo, de afspraak is ingepland. Tijd voor ons om ons klaar te maken voor de afspraak. We gaan onder andere op zoek naar informatie over jouw woning, kijken we naar de marktsituatie in jouw buurt, en de actuele prijsontwikkeling. Zo zijn wij goed voorbereid.

Stap 3:

Op het afgesproken tijdstip komen we bij je langs om, samen met jou, je huis te bekijken.  Zo weten wij precies wat jouw huis te bieden heeft en kunnen wij de taxatie/waardebepaling uitvoeren. De afspraak duurt 30 minuten.

Stap 4:

Met alle verzamelde informatie geven wij jou een gratis indicatie wat jouw huis waard is binnen vijf werkdagen! De makelaar zal je dan mondeling op de hoogte stellen van de door hem bepaalde/geschatte waarde.

HOE NU VERDER?

Wil jij de waarde van jouw woning weten? Meld je dan aan voor de  gratis taxatiedagen op vrijdag 7 of zaterdag 8 oktober voor een bezoek van onze ervaren makelaars. Het bezoek duurt 30 minuten. De makelaar loopt samen met jou door je huis. De waarde van jouw woning wordt gebaseerd op dit bezoek, de actuele prijsontwikkeling en de marktsituatie in jouw buurt. Wij vragen je ook om dat documenten klaar te leggen, deze zal de makelaar ook even willen inzien voor de juiste indicatie.

Natuurlijk komt onze enthousiaste makelaar niet met met legen handen bij je langs. Wij nemen een leuke en lekkere lekkernij voor je mee.

AANMELDEN GRATIS TAXATIEDAGEN

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van de taxatie. Wacht niet te lang, want vol = vol!