Mijn favorieten

De kosten van een verkoopmakelaar

Je woning verkopen en niet teveel makelaarskosten betalen? Dat begrijpen wij helemaal. Het is dus goed om te weten wat de kosten precies zijn en wat je hiervoor terugkrijgt. Investeren kan namelijk veel opleveren. Niet alleen financieel, maar ook qua beleving en tijd. Lees snel verder over onze werkwijze.

 

Een deskundige makelaar verdient zichzelf terug

Het verkopen van een woning is best ingewikkeld en vraagt om expertise. Een makelaar heeft een groot netwerk, vakkundige kennis en ervaring om voor jou de beste koper te vinden en de juiste prijs te bedingen. Makelaars zijn zeker niet duur, ze verdienen zichzelf namelijk altijd terug!

 

Wij hebben jarenlange ervaring in de woningbranche en zorgen ervoor dat we constant op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties, trends en ontwikkelingen. Wij weten exact waar we de beste koper kunnen vinden en gaan ook zelf actief opzoek naar een koper. Daarnaast presenteren wij de woning op een unieke manier met een Virtual 3D tour, werken met een digitaal klantendossier en zetten actief verschillende social media kanalen in om de woning onder de aandacht te brengen. Daarnaast begeleiden en ontzorgen we en houden we van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Onze aanpak is niet voor niets trendsettend, betrokken en net even anders! Ook zijn we getrainde onderhandelaars, want bij een 1% hogere koopsom is de investering in Emil NVM Makelaars terugverdiend.

 

Optie: beloning naar prestatie

Emil NVM Makelaars wordt beter beloond wanneer er een hogere koopsom wordt uit onderhandeld. Wanneer wij dit realiseren, ontvangen wij een bonus over het verschil tussen de onderhandelde koopsom en de vooraf gestelde vraagprijs. Een hogere koopsom = een betere beloning en dit levert een interessant voordeel voor beide partijen op. Ook met deze beloningsmethode onderscheiden wij ons van de gemiddelde makelaar.