Mijn favorieten

Kosten verkoop makelaar

Je wilt je woning verkopen en niet te veel makelaarskosten betalen?

Maar wat zijn de kosten en wat krijg je ervoor terug? Investeren in een makelaar kan veel opleveren. Niet alleen financieel, maar ook qua beleving en tijd. Interessant? Lees snel door over onze werkwijze.
 

Een deskundige makelaar verdient zichzelf terug

Het verkopen van een woning is best ingewikkeld en heeft expertise nodig. Een makelaar heeft een groot netwerk, vakkundige kennis en ervaring en kan voor jou de beste koper vinden en de juiste prijs bedingen. Makelaars zijn zeker niet duur: ze verdienen zichzelf namelijk altijd terug.

Emil Makelaars is een ware marktkenner en dag en nacht, zeven dagen in de week met alle ontwikkelingen op de woningmarkt bezig. Wij weten exact waar je de beste koper kunt vinden. Bovendien zijn we getrainde onderhandelaars. Al bij een 1% hogere koopsom is de investering in Emil Makelaars terugverdiend.


 

Waarom kiezen voor Emil Makelaars

De kracht van Emil Makelaars is deskundigheid en ervaring maar ook transparantie staat hoog in het vaandel. Wij voelen onze klanten haarfijn aan en streven naar een deal waar alle partijen blij mee zijn. We zijn dan ook enorm trots dat we vele opdrachtgevers met gemiddeld cijfer 9,2 worden gewaardeerd. Deze waardering zegt al genoeg!
 

Beloning naar prestatie

Emil Makelaars wordt beter beloond wanneer een hogere koopsom uit onderhandeld wordt. Wanneer wij dit realiseren, ontvangen wij een bonus over het verschil tussen de onderhandelde koopsom en de vooraf vastgestelde vraagprijs. Een hogere koopsom = een betere beloning en levert een interessant voordeel voor beide partijen op. Met deze beloningsmethode onderscheiden wij ons van de gemiddelde makelaar.
 

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek?

Neem vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat klaar en wij zijn benieuwd naar jouw wensen.