Makelaar Leidschenveen / Ypenburg

Makelaar Den Haag (Leidschenveen / Ypenburg)

Ben je op zoek naar een makelaar in Den Haag (Leidschenveen / Ypenburg) die actief je huis verkoopt?

Een makelaar nodig in Leidschenveen of Ypenburg? Maak kennis met Emil NVM Makelaars met een bak vol ervaring in het verkopen, kopen en taxeren van huizen. Zelf noemen we ons ook wel de nieuwe generatie makelaars. Wij van Emil NVM Makelaars vinden namelijk één ding heel belangrijk en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat. Het eindresultaat is natuurlijk die vette verkocht sticker die op dat bord in jouw tuin wordt geplakt. Daar gaan we voor!

Wij geloven in een vernieuwende en verfrissende manier van je huis verkopen. Het is bij ons bijvoorbeeld niet gek om snel een vraag te stellen via WhatsApp, dat is bij ons meer dan standaard. Je kan er van op aan dat wij afspraken goed nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijk contact. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden we van duidelijke taal en luisteren wij aandachtig. Wij helpen je daarom om jouw huis snel en voor een goede prijs te verkopen, zodat jij gerust en met een goed gevoel de volgende stap kunt zetten. Jouw huis is bij ons in goede handen!

Huis verkopen in Den Haag?

Een huis verkopen in Leidschenveen of Ypenburg is de afgelopen jaren sterk veranderd. Vroeger plaatste je een te koop bord in de tuin en hoopte je op kijkers. In de huidige woningmarkt is er aanzienlijk meer nodig dan dat. Bij Emil NVM Makelaars kijken we verder dan alleen het te koop bord en een advertentie op Funda. We presenteren jouw huis zo optimaal mogelijk op verschillende manieren, zowel online als offline en streven er naar om zo snel mogelijk de beste deal te scoren. Dit in het geheel proberen we zo duidelijk, transparant en met maar één belang: dat van jou, aan te pakken.

Onze makelaars staan voor je klaar om je volledig te begeleiden bij alle stappen van de verkoop. 

Meer info? Bel 070- 35 55 722 of mail info@emilmakerlaars.nl

Je huis verkopen?

De hoogste opbrengst. De mooiste presentatie. Volledige ontzorging.
Wil jij je huis succesvol verkopen? Kies dan voor onze unieke aanpak. Zijn wij jouw makelaar?

Waarom kiezen voor Emil NVM Makelaars?

Neem afscheid van de traditionele makelaar! Wil je je huis verkopen of een nieuw huis kopen? Wij begeleiden je op een nieuwe wijze bij je verhuizing. Aandacht. Ontzorging. Innovatie.

Wil jij je huis verkopen? Bij ons krijg je aantoonbaar de beste verkoopopbrengst, de beste presentatie en een perfecte begeleiding. Wij behalen het beste resultaat voor jou.
Hoor jij straks ook bij de honderden tevreden verkopers die ons gemiddeld beoordeelden met een 9,4?

Wil je een huis kopen? Neem dan Emil Makelaars mee als jouw aankoopmakelaar. Bij ons sta jij “in the picture”. Wij zorgen voor de beste deal voor jou.

Wat ons onderscheidt van de rest van de makelaars in de regio? Wij zijn vernieuwend, betrokken en net even een andere aanpak.

Wil je jouw woning gaan verkopen?

Schakel ons in en krijg je energielabel t.w.v. €285,- cadeau!
Deze actie is geldig voor nieuwe klanten van 1 november 2023 t/m 1 maart 2024, vraag naar de voorwaarden.

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Klik op onderstaande contact button of bel naar 070 – 35 55 722. 

Nieuw in verkoop

Zoetermeer – De Klerkplan 10

** OPEN HUIS OP 19 JUNI 2024, GRAAG ONS KANTOOR BELLEN VOOR DE TIJDEN** In een rustige villawijk aan de rand van het waterrijke recreatiegebied

Doe de gratis waardecheck.
Wat is mijn huis nu waard?

Berekenen eenvoudig de geschatte waarde van je huis of appartement.

De voordelen van Emil NVM Makelaars als verkoopmakelaar

Regiomakelaar

Wij zijn actief in een groot werkgebied en hebben daardoor veel lokale kennis en weten om te gaan met allerlei verschillende doelgroepen. Als regiomakelaar zijn wij dus ook actief bij jou in de buurt!

Persoonlijk en betrokken

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Vernieuwend en verfrissend

Onze werkwijze valt op en dit onderscheidt ons van de ‘standaard’ makelaar. Wij lopen altijd net even een stap harder dan gemiddeld en dit kunnen onze opdrachtgevers waarderen. Door onze unieke presentatiemogelijkheden doen wij alles om jouw woning op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen.

Bereikbaarheid

Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en persoonlijk contact. Op werkdagen zijn wij dan ook telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur. Daarnaast zijn wij ook op werkdagen bereikbaar via WhatsApp! Langskomen op kantoor kan bij ons altijd. Wil je liever afspreken bij jou aan de keukentafel? Dan is dat ook geen enkel probleem!

Wil jij ook zorgeloos je huis verkopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag!

Contactformulier