Mijn favorieten

Over Emil NVM Makelaars

Emil NVM Makelaars is een modern, actief en modern makelaarskantoor en gespecialiseerd in aankoop, verkoop en (NWWI) taxaties van woningen en appartementen. Wij zijn actief in de regio Haaglanden, Zoetemeer en Leiden.
   
(Ver)koop van woning in goede handen

Wij begeleiden je bij het hele aankoop- en/of verkoopproces van een woning. Bij het kopen van een woning geven wij je een eerlijk en deskundig advies, zodat jij precies weet wat u koopt en achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Als jij je uw huis wilt verkopen, zullen wij deze goed in de markt positioneren en optimaal presenteren zodat de verkoopkans aanzienlijk toeneemt.
 
NWWI en NHG taxatie

Je kan ook bij ons terecht voor een geheel vrijblijvende, gratis waardebepaling van uw woning en voor een NWWI taxatie. Door onze ruime ervaring, weten we precies wat er speelt op de woningmarkt in de regio, van de pier op Scheveningen tot Zoetermeer en van Kijkduin tot Leiden.
 
Betrokken

Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren makelaars en medewerkers met een grondige vakkennis en passie voor het vak. Betrokkenheid staat in onze dienstverlening centraal. Alle medewerkers zijn op de hoogte van alle lopende zaken en kunnen uw vragen beantwoorden. Daarnaast word je als opdrachtgever via ons online klantendossier (klantenintranet) op de hoogte gehouden over de voortgang  van de verkoop van uw woning. Ook zijn wij actief als makelaar op de social media: je kunt ons volgen via Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn.
 
Gecertificeerde makelaars

Wij zijn lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Met een NVM makelaar kiest je voor kwaliteit en weet je zeker dat jouw belang altijd voorop staat. Het lidmaatschap staat borg voor onze deskundigheid en garandeert dat we voortdurend op de hoogte zijn van de steeds veranderende regelgeving en ontwikkelingen rond het (ver)kopen of (ver)huren van een huis. Voor veel mensen is aanwezigheid van deze vakkennis van doorslaggevend belang om bij de aankoop of verkoop van hun woning te kiezen voor bemiddeling door een NVM makelaar. Daarbij biedt het NVM lidmaatschap van Emil NVM Makelaars jouw meer voordelen: Je kunt erop vertrouwen dat onze dienstverlening zorgvuldig, betrouwbaar en integer is.
   
Waarom kiezen voor Emil NVM Makelaars?

•    Hoge en snelle verkoopscore

•    Scherpe courtage
•    Jarenlange ervaring met regionale woningmarkt
•    Optimale presentatie van uw woning
•    Persoonlijke benadering
•    Digitaal klantendossier 24/7 toegankelijk
•    Ook buiten kantooruren bereikbaar
 
   
Ervaring van onze klanten

Onze klanten zijn de beste ambassadeurs en kunnen een onafhankelijke beoordeling geven over onze dienstverlening. Daarom laten wij ze graag aan het woord.
Hun ervaringen kunnen jouw mogelijk helpen bij het maken van je keuze tussen de verschillende makelaars. Wij verwijzen je graag naar www.wieisdebestemakelaar.nl  dé reviewsite voor makelaars. Op deze website vind je de waarderingscijfers voor onze dienstverlening en de reviews van onze klanten.
Wij komen graag bij je langs en natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan Parkweg 18 in Voorburg voor een persoonlijk gesprek. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.
   
Emil NVM Makelaars | goed wonen, lekker leven