Mijn favorieten

Over Emil NVM Makelaars

Emil NVM Makelaars is een middelgroot makelaarskantoor gevestigd in Voorburg en opgericht door Emil du Croix. Naast Emil zijn ook Fred, Mieke en Cindy werkzaam op het kantoor. Emil NVM Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en (NWWI) taxaties van woningen en appartementen en is actief in de regio Haaglanden, Zoetermeer en Leiden. Zoals Emil altijd zegt: “we zijn actief van Scheveningen tot Zoetermeer en van Leiden tot Kijkduin!”

 

De kracht van Emil NVM Makelaars

Wat ons onderscheidt van de rest van de makelaars in de regio? Wij zijn trendsettend, betrokken en net even anders!

 

Waarom trendsettend?

Als trendsettend makelaarskantoor zitten wij nooit stil en zijn we altijd op de hoogte van wat er allemaal speelt op de woningmarkt. Daarnaast zijn we ook altijd opzoek naar de laatste innovaties. Voorbeelden hiervan zijn een Virtual 3D tour van een woning om digitaal te kunnen bezichtigen, een digitaal klantendossier, digitale plattegronden, een digitale kluis en grote tv schermen in de etalage met het nieuwste woningaanbod. Verder maken wij ook gebruik van een eigen app, zodat verkopers altijd binnen handbereik inzicht hebben in wat er op dat moment speelt.

 

Natuurlijk hebben we niet helemaal afstand gedaan van het traditionele makelen. We plaatsen nog steeds ‘te koop’ borden, werken met hard copy brochures tijdens bezichtigingen en plaatsen ons woningaanbod op de bekende woningwebsites Funda en Pararius. Dit vinden wij echter niet genoeg, want daarnaast zijn we ook actief op verschillende social media kanalen. Hier brengen we de woning meermaals onder de aandacht. Ook gaan wij zelf actief opzoek naar een koper door in ons systeem en in onze agenda te kijken of eerdere geïnteresseerden in een woning niet een match vormen met het huidige aanbod. Daarnaast zijn wij uiteraard aangesloten bij het NVM uitwisselingssysteem.

 

Waarom betrokken?

Wij begeleiden en ontzorgen. Daarnaast zijn de lijnen kort en houden we van persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Is er een probleem? Wij denken graag met je mee om een passende oplossing te vinden. Is er haast geboden bij een opdracht? Natuurlijk lopen wij dan net even een stap harder om alles op tijd te regelen. Ontzorgen dus! Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

 

Waarom net even anders?

Doordat we trendsettend en betrokken zijn, zijn we net even anders. Wij praten je niet naar de mond en zijn altijd eerlijk. Daarnaast doen we wat we leuk vinden en altijd met een beetje humor. Op deze manier word je van de roze wolk afgehaald. Daarnaast hechten wij waarde aan de presentatie van jouw woning. Een virtuele bezichtiging is voor ons niets extra’s, maar standaard. Door deze werkwijze vallen wij net even meer op dan de gemiddelde makelaar. Wij zijn een jong kantoor en volgen de moderne tools op de voet. Wij lopen altijd net even een stap harder dan gemiddeld en dit kunnen onze opdrachtgevers waarderen. Ook zijn wij al geruime tijd actief in de woningbranche en zorgen dus geregeld voor een voet tussen de deur bij andere partijen. Ons grote werkgebied – we zijn niet alleen actief als makelaar in Voorburg, maar ook in Leidschendam, Den Haag, Zoetermeer en Leiden – zorgt voor een brede kennis van de regio. Emil NVM Makelaars staat niet voor woorden maar voor daden.

 

Gecertificeerde NVM makelaars

Zoals onze naam ook al zegt zijn wij aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Met een NVM makelaar kies je voor kwaliteit en weet je zeker dat jouw belang altijd voorop staat. Het lidmaatschap staat borg voor onze deskundigheid en garandeert dat we voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de steeds veranderende woningmarkt. De aanwezigheid van deze kennis is voor velen van doorslaggevend belang om te kiezen voor een NVM makelaar bij de aan- of verkoop van hun woning.

 

Hierom kies je voor Emil NVM Makelaars

  • Scherp courtage
  • Een trendsettende aanpak die net even anders is
  • Unieke presentatie van jouw woning
  • Gratis vermelding op Funda & groot social media bereik
  • Betrokken & korte lijntjes
  • Gratis kennismakingsgesprek & waardebepaling
  • Klantbeoordeling van een 9,8 op 'Wie is de beste makelaar
  • Leukste makelaar van de regio