Mijn favorieten

Reviews

Emil Makelaars staat voor jong, enthousiast en betrokken. Onze kracht is buiten deskundigheid, een persoonlijke omgang, transparantie, tomeloze energie en creativiteit. Wij zullen er alles aan doen om het allerbeste resultaat te behalen.

Best belangrijk: wat is de mening van onze klanten over ons? Lees hieronder een aantal ervaringen en bevindingen van onze klanten. Of kijk op de reviewsite van "Wie is de Beste Makelaar" Hier kan je ook een beoordeling over ons schrijven.

Met enige trots kunnen we zeggen dat we tot ”Uitstekende makelaar 2017” zijn benoemd door onze opdrachtgevers op de reviewsite ”wieisdebestemakelaar.nl” met een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,7. Daarnaast hebben we ook de afgelopen jaren mooie waarderingscijfers ontvangen van onze opdrachtgevers in 2016 (9.1), 2015, (9,3) en in 2014 (9.1).

Dit natuurlijk met de hulp van al onze klanten die ons zeer positief beoordeeld hebben en massaal op ons hebben gestemd. Wij zijn zeer vereerd en blij met zoveel positieve reacties en beoordelingen en met zoveel leuke en bijzondere klanten. Daar doen we het allemaal voor!