Mijn favorieten

Opdrachtgevers aan het woord

Onze opdrachtgevers zijn de beste ambassadeurs van ons kantoor. Zij geven dan ook regelmatig een onafhankelijke review over onze dienstverlening op dé reviewsite voor makelaars, Wie is de beste makelaar. Op deze site kun je alles lezen over de ervaringen die onze opdrachtgevers met ons hebben gehad!

 

Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon, dus deze mooie reviews vormen een kroon op ons werk. Onze aanpak die net even anders is werpt, zoals te lezen in de reviews, zijn vruchten af. Zo werden wij in 2017 benoemd tot ‘uitstekende makelaar’ met een gemiddelde eindscore van een 9,7. Ook de voorgaande jaren hebben we mooie waarderingscijfers ontvangen van onze opdrachtgevers zoals een 9,1 in 2016, een 9,3 in 2015 en een 9,1 in 2014.

 

Hierondoner een aantal van onze opdrachtgevers aan het woord:

 

Datum: 19 nov 2018 18:27

Beoordelaar: Rob H.

Cijfer: 10

"Altijd veel humor en gelachen ook al praten we niet over het kopen van een broodje kaas. Heel snel geschakeld met betrekking tot de verkoop van een woning in Voorburg. Met goed resultaat!! Heel blij!"

 

Datum: 19 nov 2018 14:12

Beoordelaar: F. M.

Cijfer: 10

"I can only recommend this person. He has been very professional and extremely helpful throughout the selling process. He is always ready to answer your questions and help you when needed."


Datum: 08 oktober 2018

Beoordelaar: Toon van Velzen

Cijfer: 9,4

Zeer kundige en prettige benadering, waarbij er ook een zekere nuchterheid aanwezig is om in deze overspannen huizenmarkt geen overhaaste beslissingen te nemen. Het resultaat een prachtige parterre kunnen kopen en mijn eigen woning voor een mooie prijs verkocht."

 

Datum: 05 oktober 2018

Beoordelaar: Marcel

Cijfer: 9,0

"Professioneel, weloverwogen en met een goed gevoel voor humor. Blinkt uit in adequate terugkoppeling. Uiteraard commercieel, maar met een fijn gevoel voor de mens achter zijn klant die centraal staat in het hele avontuur van aan- en verkoop."