Mijn favorieten

Opdrachtgevers aan het woord

Onze opdrachtgevers zijn de beste ambassadeurs van ons kantoor. Zij geven dan ook regelmatig een onafhankelijke review over onze dienstverlening op dé reviewsite voor makelaars, Wie is de beste makelaar. Op deze site kun je alles lezen over de ervaringen die onze opdrachtgevers met ons hebben gehad!

 

Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon, dus deze mooie reviews vormen een kroon op ons werk. Onze aanpak die net even anders is werpt, zoals te lezen in de reviews, zijn vruchten af. Zo werden wij in 2017 benoemd tot ‘uitstekende makelaar’ met een gemiddelde eindscore van een 9,7. Ook de voorgaande jaren hebben we mooie waarderingscijfers ontvangen van onze opdrachtgevers zoals een 9,1 in 2016, een 9,3 in 2015 en een 9,1 in 2014.

 

Hierondoner een aantal van onze opdrachtgevers aan het woord:

 

Datum: 05 augustus 2019

Beoordelaar: K.K.

Cijfer: 10

"Ik heb Emil Makelaardij ingeschakeld voor de verkoop van mijn woning. Deze was zeer snel en al op de eerste bezichtingsdag verkocht! Ze gingen zeer snel te werk met het maken van de foto's, de brochure en het plaatsen op Funda. Aangezien het de eerste keer was dat ik mijn huis verkocht had ik veel vragen. Ze vonden het geen probleem deze keer op keer te beantwoorden. De gehele afwikkeling ging heel soepel en ben dus zeer tevreden over Emil Makelaardij, ik zal hun zeker aanraden bij andere."

 

Datum: 17 juni 2019

Beoordelaar: Iris v. B.

Cijfer: 10

"Emil heeft ons ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste gesprek merkten we dat hij goed luisterde naar onze wensen en ook niet schroomde om aan te geven als welke wensen lastiger zouden zijn om te vinden. Daarnaast heeft hij heel veel kennis van zaken, ook van de regio Haaglanden, zorgde hij dat we met de juiste bril naar alle huizen keken, en hielp hij enorm in het hele biedingsproces. Zonder Emil hadden we ons nieuwe huis nooit voor zo'n goeie prijs kunnen krijgen; zeker niet in deze markt. Het kantoor van Emil Makelaars was ook top. Ze waren altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden, ook als Emil er een keer niet was, en zorgden dat ze snel konden handelen op het moment dat dit nodig was. Kortom, echte aanrader!"


Datum: 30 mei 2019

Beoordelaar: B.J. v.d. B.

Cijfer: 10

"De zeer kundige en creatieve manier van de verkoop van onze woning doorspekt met een grote mate van humor maakten de verkoop die met vele emoties gepaard ging behapbaar. We danken Emil en zijn team voor de ondersteuning en de gegeven support; in één woord fantastisch. We raden Emil en zijn team zeker bij iedereen aan!"

 

Datum: 02 april 2019

Beoordelaar: J.

Cijfer: 9,1

"Fijn contact gehad met Fred Irmholz. Zijn expertise en sociale bewogenheid maken hem als makelaar compleet."