Mijn favorieten

Het teamWij zijn Emil Makelaars, een gerenommeerde makelaar in Haaglanden en wij onderscheiden ons door passie voor wonen. Wij staat voor jong, enthousiast, energiek en betrokken.

Het doel is je te ontzorgen bij de aankoop en verkoop van je woning en alles wat daarbij komt kijken. Dit is vaak een gecompliceerd, juridisch en hectisch proces, waarin wij kritisch handelen.

Onze kracht

Onze kracht is niet alleen deskundigheid en ervaring, maar ook transparantie staat hoog in het vaandel. Onze klanten voelen we haarfijn aan en we streven naar een deal waar alle partijen blij mee zijn. We zijn dan ook enorm trots dat we meerdere keren tot ‘Makelaar van het jaar’ zijn verkozen.
Daarnaast zijn we bewust bezig met duurzaam wonen en adviseren wij graag onze klanten hierin.
Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk de reviews.
 

Ben je net zo enthousiast als wij?

Wij nemen graag de tijd voor een kennismaking. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
 

Wij zijn Emil Makelaars

Maak kennis met onze office managers. De dagelijkse drijvende krachten van Emil Makelaars. Van maandag tot vrijdag bereikbaar via telefoon en e-mail van 09.00 uur tot 17.30 uur. En altijd even vriendelijk en behulpzaam!

Mieke Loef, al 4 jaar nauw betrokken en een echte spil binnen het kantoor. Ze is gedreven en zorgt dat op kantoor alles op rolletjes verloopt.
Wendy Groenewegen, onze kundige Benjamin. Werkzaam sinds begin 2017 bij ons op kantoor en zorgt voor de administratieve afwikkeling en is actief op de sociale media.
 

Onze makelaars

Heb je onze makelaars al ontmoet? Onze makelaars zijn te omschrijven als betrokken, vol passie, eerlijk en energiek! Geen loze beloftes en mooie praatjes. Bij Emil Makelaars zijn we gewoon onszelf en houden we van eerlijk contact. Zo zien we onze klanten ook graag.

Fred Imholz, al bijna 35 jaar werkzaam in het vak. Zijn motto is "makelen is mensen werk", voor Fred is makelen zijn lust en zijn leven.
Emil du Croix Timmermans, is de naamgever van het kantoor en eindverantwoordelijk. Elke dag is het weer een feest om op kantoor te komen. 
 
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring