Mijn favorieten

Meet the team

Over Emil

Emil is inmiddels ruim 18 jaar zelfstandig ondernemer en komt iedere dag met ontzettend veel plezier naar kantoor. De reden waarom Emil 18 jaar geleden voor zichzelf begon? Omdat de makelaardij volgens hem een stuk betrokkenheid miste. We hebben hier immers te maken met iemands kostbaarste bezit. Daarnaast vindt Emil makelen natuurlijk het allerleukste vak dat er bestaat. Het contact met mensen, het betrokken zijn bij ontzettend veel leuke huizen en de afwisseling maken dat Emil iedere dag met een grote glimlach rondloopt. Elk huis heeft zijn eigen verhaal, iedere opdrachtgever verdient een eigen aanpak.

Even voorstellen: Mieke

“Door de korte lijnen en de informele sfeer binnen ons kantoor is de onderlinge betrokkenheid groot. We hebben allemaal veel persoonlijk contact met de klant. Daardoor kunnen we direct inspelen op de wensen en behoeften met als doen een tevreden klant en een goede transactie.”

Even voorstellen: Cindy

“Met mijn marketing en communicatie achtergrond had ik eigenlijk geen idee hoe de woningbranche in elkaar steekt. De branche is dynamisch en ad hoc en de afwisseling maakt werken bij Emil NVM Makelaars zo leuk. Geen dag is hetzelfde en het persoonlijke contact met de opdrachtgevers maakt dat je echt een deel uitmaakt van het proces van de (aan)koop van iemands grootste bezit. En zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan de leukste huizen én het leukste kantoor van de regio te promoten!?”

Emil NVM Makelaars

Emil du Croix Timmermans
Emil du Croix Timmermans
NVM Makelaar RM RT
‘Makelaar zijn is het mooiste vak dat er is! Ik vind het fijn om echt tijd te nemen voor mijn klanten en hen te begeleiden alsof het mijn eigen huis is. Ik ben makelaar van huizen, niet van luchtkastelen. Elk huis heeft zijn eigen verhaal, iedere opdrachtgever verdient een eigen aanpak.’
Cindy Muus
Cindy Muus
Commercieel medewerker
'Met mijn marketing en communicatie achtergrond had ik eigenlijk geen idee hoe de woningbranche in elkaar steekt. De branche is dynamisch en ad hoc en de afwisseling maakt werken bij Emil NVM Makelaars zo leuk. Geen dag is hetzelfde en het persoonlijke contact met de opdrachtgevers maakt dat je echt een deel uitmaakt van het proces van de (aan)koop van iemands grootste bezit. En zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan de leukste huizen én het leukste kantoor van de regio te promoten!?'