Je huis verkopen?
Jouw huis verkopen in Haaglanden of de Leidse regio? Zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht!
Je huis verkopen?
Emil Makelaars verkoopt woningen 60 procent sneller dan het marktgemiddelde n voor de juiste prijs.
Je huis verkopen?
Emil NVM Makelaars doet het razendsnel.
Previous slide
Next slide

De stappen naar een succesvolle verkoop en beste resulaat!

Gemiddeld verkooptijd van 21 dagen!

Wil jij je huis verkopen? Of staat jouw woning al een langere tijd in de verkoop, maar is deze nog niet verkocht? Wij helpen je daarom om jouw huis snel en voor de beste prijs te verkopen, zodat jij gerust en met een goed gevoel de volgende stap kunt zetten. Emil NVM Makelaars kan het wezenlijke verschil maken tussen je huis ‘te koop’ zetten of het daadwerkelijk succesvol verkopen van je huis. Wil je het allerbeste resultaat en wil je volledig ontzorgd worden kijk dan ook even naar onderstaande stappen voor een succesvolle verkoop.

Hoe we samen jouw huis verkopen met het allerbeste resultaat

Stap 1: Analyseren

Wat is jouw huis écht waard?

Als eerste wil jij natuurlijk weten wat jouw woning nu waard is. Onze makelaars steekt veel tijd en energie in uitgebreid vooronderzoek zodat we een realistische waarde kunnen bepalen van jouw woning. Daarbij kijken wij natuurlijk de USP’s van je huis, houden rekening met de woonoppervlak maar ook wat je de afgelopen tijd hebt gedaan aan  en om je huis. De makelaar geeft op basis van zijn marktkennis, de laatste marktontwikkeling en ervaring in de regio een passende waardebepaling op maat. 

Stap 2: Verkoopstrategie op maat

Wat is de beste vraagprijs en tactiek?

Tijdens onze kennismaking bij jou thuis, geven we uiteraard niet alleen een waardebepaling van de woning, maar we willen ook graag meer van jou weten om je het beste te kunnen helpen. Aan de hand van deze informatie bepalen we de vraagprijs en overleggen wij de uitgekiende  verkoopstrategie en de beste tactiek. Wij gaan voor het allerbeste resultaat en het hoogste rendement voor jou.

Stap 3: Presentatie

Next level presentatie en foto’s

‘Je hebt maar een keer de kans om een eerste indruk te maken’. De zoektocht naar een woning begint voor de meeste kopers met de foto’s van de woning. Bij de eerste ‘screening’ vallen de meeste woningen al af. Slechts enkele woningen worden daadwerkelijk bezichtigd. De koper zal dus verleid moeten worden door de presentatie van jouw woning. Hoe mooier de presentatie, hoe groter de kans op kijkers. De hoogste prijs krijg je wanneer er zoveel mogelijk kijkers enthousiast worden. Zowel onze fotopresentatie, onze video’s, de uitgebreide presentatietools die wij inzetten is alles behalve standaard. Wij zorgen voor een WOW gevoel bij de kijkers. Onze aanpak is zeker niet traditioneel.

Stap 4: Online martketing

Ook Facebook en Instagram worden ingezet

Er is meer nodig dan alleen een pagina op Funda en een ‘Te Koop’ bord in de tuin. Er staan ontzettend veel huizen te koop en de concurrentie is groot. Je moet opvallen met je huis.  Als je je huis  écht goed wilt verkopen voor de hoogste opbrengst, moet je niet naar de traditionele makelaar gaan. Wij zetten je woning niet alleen op Funda en wachten  dan maar af.

In onze succesvolle marketingplan voor de verkoop van jouw huis  zetten wij ook de bekende social media kanalen in.  Wij hebben als een van de weinige makelaardijen een eigen online marketeer in huis die alle kennis heeft op het gebied van online marketing. Daardoor kunnen wij snel en effectief jouw huis onder de aandacht brengen van de doelgroep die past bij jouw woning.

Stap 5: Start verkoop

We laten iedereen weten dat jouw huis te koop staat!

Is jouw verkoopdossier compleet? Dan is jouw woning verkoop klaar en starten we met de verkoop. De unieke presentatie van jouw woning is niet alleen zichtbaar op onze website, maar ook op Funda, Pararius.nl en natuurlijk op onze social media kanalen! Via het NVM uitwisselingssysteem worden alle makelaars en hun zoekers geïnformeerd. Ook brengen wij jouw huis onder de aandacht door middel van een te koop bord én op plaatsen waar de potentiële koper van jouw woning zich bevindt. Dit doen we door middel van gerichte online advertenties. Natuurlijk kan je ook zelf helpen om jouw woning onder de aandacht te brengen, want de koper is soms dichterbij dan je denkt. Deel dus vooral onze berichten op social media om ook jouw netwerk op de hoogte te brengen dat hun nieuwe huis te koop is!

Stap 6: Bezichtigingen

Laat dat maar aan ons over!

We ontzorgen je volledig ook in deze fase van de verkoop. De bezichtigingen worden gedaan door onze leuke en enthousiaste makelaars. De presentatie tijdens de bezichtiging is er ook één waar wij ons in onderscheiden. Wij zorgen voor de juiste informatie voorziening, brengen ook de USP’s onder de aandacht en nemen de tijd. De kijkers moeten een klik krijgen met je huis. 

Stap 7: Onderhandelingen en verkoop!

Maximale opbrengst

Onze aanpak, ook in de onderhandelingen is op maar één ding gericht. Verkopen voor de hoogste prijs, ook houden wij rekening met alle andere voorwaarden die ook een belangrijke rol spelen in de onderhandeling. Het gaat om het beste resultaat voor jouw.  Onze verkoopopbrengsten lagen boven het gemiddeld. EMil Makelaars gaat voor het hoogste rendement en brengen geld op voor je. Met meer dan 200 beoordelingen en een gemiddeld cijfer van een 9,4 scoren wij als één van de beste in de wijde omgeving. 

Doe de gratis waardecheck.
Wat is mijn huis nu waard?

Berekenen eenvoudig de geschatte waarde van je huis of appartement.

“Vanaf het moment dat je besluit je huis te verkopen tot dat de verkocht stickers op het te koop bord worden geplakt, staan wij met het hele team voor je klaar. Samen verkopen wij jouw huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs.”

De voordelen van Emil NVM Makelaars?

Persoonlijk en betrokken

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. Wij houden van korte lijnen, laagdrempelig contact en een persoonlijke benadering. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Vernieuwend en verfrissend

Onze werkwijze valt op en dit onderscheidt ons van de traditionele makelaar. Wij lopen altijd net even een stap harder, leggen de nadruk op de presentatie, houden van een duidelijke communicatie en dat kunnen onze opdrachtgevers waarderen. Door onze unieke presentatiemogelijkheden doen wij alles om jouw woning op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen.

Sterk in online marketing

Wij hebben als een van de weinige makelaars een eigen online marketeer in ons team. Wij hebben dus alle kennis in huis om jouw woning optimaal vindbaar te maken op het internet. Naast Funda zetten wij optimaal in op alle social media kanalen waardoor we een groot publiek bereiken en de kans groter is dat jouw woning onder de aandacht komt bij potentiële kopers.

Optimaal bereikbaar

Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en persoonlijk contact. Op werkdagen zijn wij dan ook telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur. Daarnaast zijn wij ook op werkdagen bereikbaar via WhatsApp! Langskomen op kantoor kan bij ons altijd. Wil je liever afspreken bij jou aan de keukentafel? Dan is dat ook geen enkel probleem!

Gediplomeerd en gecertificeerd

Ons kantoor is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van makelaars) en makelaars gediplomeerd en gecertificeerd bij VastgoedCERT en het NRVT. Voor het doen van gevalideerde taxaties voor banken zijn we onder meer aangesloten bij het NRVT en NWWI.

Optimale service tegen een eerlijk prijs

Je ontvangt bij Emil NVM Makelaars standaard een uitgebreide presentatie- en marketingpakket en dat tegen een scherpe prijs. Dit verhoogt de kans op een goede en snelle verkoop. Alleen een vermelding op Funda is – als je het ons vraagt – niet meer van deze tijd.

NVM & FUNDA

Emil NVM Makelaars is aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaar), de grootste brancheorganisatie voor makelaars. En natuurlijk ook bij woningplatform Funda.

Best beoordeelde makelaar

Regiomakelaar

Persoonlijk & betrokken

Unieke presentatiemogelijkheden

Contactformulier

Klantbeoordelingen

4.5/5

Dit is het gemiddelde van de verkoopbeoordelingen van onze opdrachtgevers.

Service en begeleiding
4.5/5
Lokale marktkennis
5/5
Deskundigheid
4.5/5
Prijs / kwaliteit
5/5

Contactformulier