Je huis verkopen?

Emil Makelaars staat garant voor een snelle verkoop van uw woning tegen de beste prijs. Met een verkoopsnelheid die 60 procent hoger ligt dan het marktgemiddelde en een focus op de juiste prijs, brengen we uw woning razendsnel naar een succesvolle verkoop.

De stappen naar een succesvolle verkoop en beste resulaat!

Gemiddeld verkooptijd van 21 dagen!

Wil jij je huis verkopen? Of staat jouw woning al een langere tijd in de verkoop, maar is deze nog niet verkocht? Wij helpen je daarom om jouw huis snel en voor de beste prijs te verkopen, zodat jij gerust en met een goed gevoel de volgende stap kunt zetten. Emil NVM Makelaars kan het wezenlijke verschil maken tussen je huis ‘te koop’ zetten of het daadwerkelijk succesvol verkopen van je huis. Wil je het allerbeste resultaat en wil je volledig ontzorgd worden kijk dan ook even naar onderstaande stappen voor een succesvolle verkoop.

Hoe we samen jouw huis verkopen met het allerbeste resultaat

Stap 1: Analyseren

Wat is jouw huis écht waard?

Als eerste wil jij natuurlijk weten wat jouw woning nu waard is. Onze makelaars steekt veel tijd en energie in uitgebreid vooronderzoek zodat we een realistische waarde kunnen bepalen van jouw woning. Daarbij kijken wij natuurlijk de USP’s van je huis, houden rekening met de woonoppervlak maar ook wat je de afgelopen tijd hebt gedaan aan  en om je huis. De makelaar geeft op basis van zijn marktkennis, de laatste marktontwikkeling en ervaring in de regio een passende waardebepaling op maat. 

Stap 2: Verkoopstrategie op maat

Wat is de beste vraagprijs en tactiek?

Tijdens onze kennismaking bij jou thuis, geven we uiteraard niet alleen een waardebepaling van de woning, maar we willen ook graag meer van jou weten om je het beste te kunnen helpen. Aan de hand van deze informatie bepalen we de vraagprijs en overleggen wij de uitgekiende  verkoopstrategie en de beste tactiek. Wij gaan voor het allerbeste resultaat en het hoogste rendement voor jou.

Stap 3: Presentatie

Next level presentatie en foto’s

‘Je hebt maar een keer de kans om een eerste indruk te maken’. De zoektocht naar een woning begint voor de meeste kopers met de foto’s van de woning. Bij de eerste ‘screening’ vallen de meeste woningen al af. Slechts enkele woningen worden daadwerkelijk bezichtigd. De koper zal dus verleid moeten worden door de presentatie van jouw woning. Hoe mooier de presentatie, hoe groter de kans op kijkers. De hoogste prijs krijg je wanneer er zoveel mogelijk kijkers enthousiast worden. Zowel onze fotopresentatie, onze video’s, de uitgebreide presentatietools die wij inzetten is alles behalve standaard. Wij zorgen voor een WOW gevoel bij de kijkers. Onze aanpak is zeker niet traditioneel.

Stap 4: Online martketing

Ook Facebook en Instagram worden ingezet

Er is meer nodig dan alleen een pagina op Funda en een ‘Te Koop’ bord in de tuin. Er staan ontzettend veel huizen te koop en de concurrentie is groot. Je moet opvallen met je huis.  Als je je huis  écht goed wilt verkopen voor de hoogste opbrengst, moet je niet naar de traditionele makelaar gaan. Wij zetten je woning niet alleen op Funda en wachten  dan maar af.

In onze succesvolle marketingplan voor de verkoop van jouw huis  zetten wij ook de bekende social media kanalen in.  Wij hebben als een van de weinige makelaardijen een eigen online marketeer in huis die alle kennis heeft op het gebied van online marketing. Daardoor kunnen wij snel en effectief jouw huis onder de aandacht brengen van de doelgroep die past bij jouw woning.

Stap 5: Start verkoop

We laten iedereen weten dat jouw huis te koop staat!

Is jouw verkoopdossier compleet? Dan is jouw woning verkoop klaar en starten we met de verkoop. De unieke presentatie van jouw woning is niet alleen zichtbaar op onze website, maar ook op Funda, Pararius.nl en natuurlijk op onze social media kanalen! Via het NVM uitwisselingssysteem worden alle makelaars en hun zoekers geïnformeerd. Ook brengen wij jouw huis onder de aandacht door middel van een te koop bord én op plaatsen waar de potentiële koper van jouw woning zich bevindt. Dit doen we door middel van gerichte online advertenties. Natuurlijk kan je ook zelf helpen om jouw woning onder de aandacht te brengen, want de koper is soms dichterbij dan je denkt. Deel dus vooral onze berichten op social media om ook jouw netwerk op de hoogte te brengen dat hun nieuwe huis te koop is!

Stap 6: Bezichtigingen

Laat dat maar aan ons over!

We ontzorgen je volledig ook in deze fase van de verkoop. De bezichtigingen worden gedaan door onze leuke en enthousiaste makelaars. De presentatie tijdens de bezichtiging is er ook één waar wij ons in onderscheiden. Wij zorgen voor de juiste informatie voorziening, brengen ook de USP’s onder de aandacht en nemen de tijd. De kijkers moeten een klik krijgen met je huis. 

Stap 7: Onderhandelingen en verkoop!

Maximale opbrengst

Onze aanpak, ook in de onderhandelingen is op maar één ding gericht. Verkopen voor de hoogste prijs, ook houden wij rekening met alle andere voorwaarden die ook een belangrijke rol spelen in de onderhandeling. Het gaat om het beste resultaat voor jouw.  Onze verkoopopbrengsten lagen boven het gemiddeld. EMil Makelaars gaat voor het hoogste rendement en brengen geld op voor je. Met meer dan 200 beoordelingen en een gemiddeld cijfer van een 9,4 scoren wij als één van de beste in de wijde omgeving. 

Contactformulier