Mijn favorieten

Stille verkoop

Stille verkoop – ook wel vertrouwelijke verkoop genoemd – houdt in dat wij je woning verkopen zonder het gebruik van internet. Wij plaatsen de woning dus niet op Funda, onze eigen website en ook social media komt er bij deze vorm van verkopen niet aan te pas. Daarnaast staat er natuurlijk ook geen bord in de tuin. Deze andere vorm van verkopen vereist dan ook een heel andere verkoopstrategie. Wij gaan actief opzoek naar een koper voor jouw woning!
 

Zo werkt het

Bij een stille verkoop wordt de woning binnen ons eigen netwerk verkocht. Dit netwerk en ons zoekersbestand hebben wij voorgaande jaren zorgvuldig opgebouwd en wij weten dus precies wat deze potentiële kopers wel en niet zoeken. Wanneer wij een woning aan hen aanbieden, weten we dus al vrijwel zeker dat het een match is. Dit voorkomt onnodige bezichtigingen! Daarnaast kunnen wij snel schakelen, zijn er korte lijnen en dus veel duidelijkheid. Stille verkoop biedt dus rust en efficiëntie.
 

Voor wie is stille verkoop?

Stille verkoop is in principe voor elke woning mogelijk, maar wordt vaak bij specifieke situaties gekozen. Denk bijvoorbeeld aan een emotioneel beladen verhuizing, een publiek leven, maar ook aan het allerhoogste segment.