Stille verkoop

Bij stille verkoop – ook wel vertrouwelijke verkoop genoemd – wordt jouw woning in alle rust en privacy verkocht. Discretie is hierbij de hoofdzaak! Als je kiest voor stille verkoop dan wordt jouw woning dus niet op internet geplaatst en komt er ook geen bord in de tuin. Deze andere vorm van verkopen vereist dan ook een heel andere verkoopstrategie. Wij gaan zelf actief opzoek naar de koper voor jouw woning!

 

Zo werkt het

Bij een stille verkoop wordt de woning binnen ons eigen netwerk verkocht. Dit netwerk en ons zoekersbestand hebben wij de afgelopen jaren zorgvuldig opgebouwd en wij weten dus precies wat deze potentiële kopers wel en niet zoeken. Wanneer wij een woning aan hen aanbieden weten we dus al vrijwel zeker dat het een match is. Dit voorkomt onnodige bezichtigingen! Daarnaast kunnen wij snel schakelen, zijn er korte lijnen en dus veel duidelijkheid. Stille verkoop biedt dus rust, efficiëntie, privacy en discretie!

 

Voor wie is stille verkoop?
Stille verkoop is in principe voor elke woning mogelijk, maar wordt vaak bij specifieke situaties gekozen. Denk bijvoorbeeld aan een emotioneel beladen verhuizen, een publiek leven of een woning uit het allerhoogste segment.

 

Benieuwd of stille verkoop iets voor jou is? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!