Verkoopversnellers

“Meer kans op een snelle verkoop van jouw huis met onze verkoopversnellers!”

De eerste bezichtiging begint tegenwoordig op internet, de presentatie van een huis is daarom belangrijker dan ooit tevoren.

Verkopers presenteren feitelijk een permanente advertentie op internet. Belangrijk om deze advertentieplaats optimaal te benutten. Een goede foto zegt immers meer dan 1000 woorden.

Maar hoe zorgen we ervoor dat deze nu écht perfect is?

Allereerst zorgen wij ervoor dat er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt worden. Deze foto’s zijn in feite het visitekaartje van de woning. Woningzoekers zoeken via het internet op plaats en prijs en gaan dan gelijk foto’s kijken. Binnen enkele seconden wordt beslist of het huis in de smaak valt of niet.

Bij vastgoedfotografie is het belangrijk om de juiste sfeer vast te leggen. Bij het fotograferen wordt er gelet op het creëren van foto’s met een dynamisch bereik, waarbij de fijnste details in een ruimte naar voren worden gebracht. Hierdoor krijgen potentiële kopers de perfecte indruk van de potentie van de verschillende ruimtes. Foto’s worden over het algemeen het best bekeken van alle presentatievormen en zijn daarom ontzettend belangrijk! Deze foto’s zijn namelijk het visitekaartje van de woning en je hebt tenslotte maar één kans om een eerste indruk achter te laten. 

Voor potentiële kopers is het belangrijk dat zij zich zo goed mogelijk kunnen ‘inleven’ in de woning. Een plattegrond helpt hierbij. Daarnaast is een plattegrond ook handig om de mogelijkheden van de woning te kunnen inschatten, want een plattegrond geeft niet alleen een overzicht van alle afmetingen en oppervlaktes, maar maakt het ook mogelijk voor de online kijker om de ruimte fictief in te richten. Ruimte om te dromen dus! 

Met de nieuwste 2D en 3D plattegronden wordt de woning niet alleen inzichtelijk, maar ze bieden ook de mogelijkheid aan potentiële kopers om de plattegronden te bewerken op Funda. Zo kun je bijvoorbeeld een muur verplaatsen, een uitbouw maken of de woning van meubilair voorzien.

Een inmeetstaat geeft inzicht in de woonoppervlakte en de inhoud van de woning. De inmeetstaat wordt opgesteld door een onafhankelijke partij conform de geldende NEN2580 norm. 

Met onze krachtige social media kanalen brengen wij jouw woning extra onder de aandacht! Om potentiële kopers als eerste op de hoogte te stellen en om de woning een extra boost te geven plaatsen wij een aantal dagen voordat de woning op de markt verschijnt een ‘preview’ van de woning op onze Facebook en Instagram pagina. Vergeet ons dus vooral niet te volgen! 

Met onze krachtige social media kanalen brengen wij jouw woning extra onder de aandacht! Zodra de woning verkoop klaar is en op de markt verschijnt, brengen wij deze nogmaals extra onder de aandacht middels een post op onze Facebook en Instagram pagina. Op deze manier wordt de zichtbaarheid en het bereik van de woning vergroot!

Uiteraard krijgt jouw woning een mooie plek en een geheel eigen pagina op onze eigen website! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Klik dan voor naar onze woningaanbodpagina.

Naast een plaatsing op onze eigen website wordt de woning uiteraard ook op de grootse woningwebsite van Nederland geplaatst: Funda! De zoektocht van vele potentiële kopers start op Funda, dus een plaatsing hier kan en mag dan ook niet ontbreken. 

Jouw woning laten opvallen tussen de andere foto’s? Kies dan voor hoogtefoto’s, want deze zien er niet alleen indrukwekkend uit, maar ook het perspectief is veel uitnodigender dan foto’s die vanuit een lager standpunt zijn genomen. Jouw woning, tuin en omgeving worden met hoogtefoto’s op een unieke wijze gepresenteerd!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laat potentiële kopers rondkijken met 360 graden foto’s! Met een 360 graden foto toon je een hele ruimte in een keer. Hierdoor komt de ruimte, sfeer en omgeving van de woning volledig tot zijn recht. Dit geeft de kijker een goed en realistisch beeld van de ruimte. 

Bij een woningfilm zweeft de kijker door het huis en krijgt zo een duidelijk beeld hoe het huis is opgebouwd. In de video wordt positieve muziek afgespeeld om de kijker het ultieme ‘feel good’ gevoel te laten ervaren. Daarnaast houden bewegende beelden de aandacht van de potentiële koper vast, brengen de sfeer van de woning over worden de kijkers getriggerd om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Met de Virtual 3D tour bieden verkopers potentiële kopers een unieke online mogelijkheid om zonder afspraak te bezichtigen via desktop, laptop, smartphone en tablet. Woningzoekenden kunnen zo thuis vanaf de bank door de woning lopen of de woning bekijken zoals je ook doet bij Google Streetview. Je wilt potentiële kopers natuurlijk de best mogelijke indruk van de woning geven! Deze extra beleving zorgt voor een beter beeld van de woning, waardoor er een goede voorselectie wordt gemaakt en alleen de écht geïnteresseerden overblijven. Geen onnodige bezichtigingen dus!

Om jouw woning extra zichtbaar te maken bij de potentiële kopers kunnen wij, zodra de woning op de markt verschijnt, een gerichte doelgroep advertentie plaatsen op Facebook en Instagram. Op deze manier krijgt de woning net even wat meer aandacht! 

Om jouw woning extra zichtbaar te maken bij de potentiële kopers kunnen wij, zodra de woning op de markt verschijnt, een advertentie plaatsen op Nu.nl. Nu.nl is een van de grootste nieuwssites van Nederland en een advertentie op Nu.nl zorgt dat de woning net even wat meer aandacht krijgt!

Wij adverteren als enige makelaar in de regio op de schermen in de Albert Heijn aan het Koningin Julianaplein in Voorburg en in de Albert Heijn XL in Leidsenhage, the Mall of the Netherlands. Om jouw woning extra onder de aandacht te brengen, is het mogelijk om een filmpje / slideshow van 10 seconde te tonen op de schermen boven de kassa’s. 

Met een blikvanger op Funda krijgt de woning extra ruimte (3x zo groot in beeld) en meer aandacht in de resultatenlijst. Gemiddeld wordt de woning door een blikvanger 33% meer bekeken!

Het woningaanbod op funda is groot. Hoe zorg je er dan voor dat jouw huis daartussen opvalt? Dat kan met Toppositie: hiermee staat jouw huis een week of maand lang – aan jou de keus – prominent boven de resultatenlijst.