Mijn favorieten

Fotostyling - Haal het maximale uit uw fotoreportage

De styling van de woning is een belangrijk onderdeel van de verkoop van een huis. Naast het feit dat een goed gestylde woning bijdraagt aan een positieve eerste indruk, toont het ook de mogelijkheden van de verschillende ruimtes. Bij het stylingadvies helpt een stylist je bij het fotoklaar en verkoopklaar maken van de woning.Wat zijn de voordelen?
                         Optimale fotoreportage: Haal het maximale uit uw fotoreportage
                         Sfeerbeleving: Verkoopstyling brengt de juiste sfeer in de woning
              
Uw woning moet opvallen!
Daarom maken wij gebruik van professionele verkoopstyling door ervaren experts die precies weten hoe uw woning aantrekkelijker kan worden gemaakt voor de gewenste doelgroep. Zij helpen u de volle potentie van de woning te benutten en de nodige sfeeraccenten te leggen.
Onze ervaringen zijn positief: wij durven met zekerheid te zeggen dat verkoopstyling uw kansen op een succesvolle verkoop aanzienlijk vergroot.

Presenteer uw woning optimaal
Voordat de fotograaf bij u langskomt ontvangt u tips om uw woning optimaal in beeld te brengen. Onze fotograaf zet, nadat u zelf voorbereidingen heeft getroffen, de laatste puntjes op de 'i'.
 
Hoe werkt fotostyling?
De stylist komt langs en bekijkt samen met u de gehele woning, inclusief buitenruimte. De stylist kijkt met een ervaren en objectieve blik naar de woning en geeft u tips over hoe de inrichting van het huis het beste kan worden aangepast voor een aantrekkelijke presentatie. Over het algemeen wordt er direct gestart met het schuiven van de meubels voor een betere routing in de woning. Het advies van de stylist is een gesprek van circa 1 uur.

Voorbeelden voor- en na fotostyling