Mijn favorieten

Taxatierapport nodig?

Je wilt je huis verkopen, maar wat is eigenlijk de marktwaarde van je woning? Een waardebepaling of taxatie geeft hier antwoord op.
Een taxatie moet worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Dit is een eis van geldverstrekkende instellingen.
De makelaars van Emil makelaars zijn gecertificeerd en staan ingeschreven bij het 'Nederlands Register Vastgoed Taxateurs' waardoor de rapporten worden erkend door alle geldverstrekkers.
 

Taxatierapport

Emil Makelaars maakt snel en deskundig professionele NWWI- /taxatierapporten, waardeverklaringen en verkoopwaarderingen. Voor woningen in Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Rijswijk, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer, Leiden, Leiderdorp Voorschoten en Wassenaar.
Deze kunnen worden gebruikt voor de aanvraag van hypotheken bij aankoop, wijziging van bestaande financieringen, overbruggingshypotheek of voor aankoopoverweging, boedeldeling/scheiding, minnelijke waardering of de fiscus.
 

Kosten

De kosten voor een gevalideerd NWWI taxatierapport voor een woning € 495,- All-in (incl. btw en validatiekosten NWWI) en voor een appartement € 525,-.
Taxaties met als doel de waarde te bepalen na verbouwing heeft een meerprijs van € 150,-.
Vermelden taxatiekosten zijn inclusief BTW 


 

Tips!

Wanneer de betreffende woning binnen 30 maanden na de taxatiedatum via onze tussenkomst wordt verkocht, ontvangt de opdrachtgever 50% van de taxatienota retour als korting op onze verkoopcourtage.
Alle overige vormen van taxaties en kosten verzorgen wij graag na overleg. Mondelinge waardenverklaringen en verkoopadviezen zijn meestal gratis.
Taxatiekosten ten behoeve van de hypothecaire financiering zijn vaak fiscaal aftrekbaar. Op onze taxatieopdrachten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, je kunt deze hier downloaden.
Let op!

Alle banken en geldverstrekkers vragen altijd om een NWWI taxatierapport bij aanvraag van een hypotheek.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring