Mijn favorieten

Woningpresentatie | De Virtual 3D tour

Een unieke beleving van de woning

Emil NVM Makelaars maakt als een van de eerste makelaars in de regio Haaglanden, Leiden en Zoetermeer gebruik van een Virtual 3D tour om woningen te presenteren.

 

Met de Virtual 3D tour bieden verkopers potentiële kopers een unieke online mogelijkheid om zonder afspraak te bezichtigen via desktop, laptop, smartphone en tablet. Woningzoekenden kunnen zo thuis vanaf de bank (met een VR-bril) door de woning heenlopen of de woning bekijken zoals je ook doet bij Google Streetview. Je wilt potentiële kopers natuurlijk de best mogelijke indruk van de woning geven! Deze extra beleving zorgt voor een beter beeld van de woning, waardoor er een goede voorselectie wordt gemaakt en alleen de écht geïnteresseerden overblijven. Geen onnodige bezichtigingen dus!

 

Naast de Virtual 3D tour wordt de woning ook nog gepresenteerd met foto’s, een 3D plattegrond, een poppenhuismodel en een video. Al deze presentatievormen worden uit hetzelfde apparaat gehaald. Er hoeft dus maar één keer iemand langs te komen om de woning vast te leggen en dit duurt maximaal 1,5 uur. Een maximaal resultaat in een minimaal tijdsbestek!

 

Bekijk hieronder hoe de Virtual 3D tour, de foto’s en de video er precies uitzien!