Mijn favorieten

Woningvideo

Nieuw
Een woningfilm is één van de nieuwste ontwikkelingen binnen de huizenmarkt. In een woningfilm zweeft de kijker door het huis en krijgt zo een duidelijk beeld van hoe het huis is opgebouwd. In de film wordt positieve muziek afgespeeld, om de kijker het ultieme ‘feel good’ gevoel te laten ervaren.

Een unieke manier om overzicht te creëren 
Bewegende beelden houden de aandacht van de potentiële koper vast, brengen de sfeer van de woning over en triggeren kijkers om een afspraak te maken voor bezichtiging.

Onderscheid uzelf ten opzichte van de concurrentie, maak potentiële kopers enthousiast en breng alle ruimtes van uw woning in beeld.
 
 

Wat is uw Voordeel?
                         Hogere plaatsing op Funda: Uw woning komt hoger in de zoekresultaten op Funda
                         Langer bekeken: Woningen met woningvideo worden langer en intensiever bekeken
                         Unieke presentatie mogelijkheid: uw concurrenten in de buurt hebben geen woningvideo!
                         Eenvoudige te delen op de sociale media 

Haal het maximale uit uw presentatie
Funda baseert haar ranking op het informatiepakket dat per pand wordt aangeboden. Hoe meer informatie wij de potentiële koper kan geven, hoe hoger de woning op Funda rankt. Funda maakt hierin een onderscheid tussen stilstaande en bewegende beelden. De bewegende beelden, zoals een woningvideo zorgen er automatisch voor dat het pand hoger rankt op Funda dan wanneer enkel stilstaande beelden worden gebruikt.

Delen
Vergroot uw bereik en deel de woningvideo op uw sociale media kanalen.
Wegens de lengte van de video is deze goed deelbaar op andere kanalen zoals een eigen website, YouTube en andere sociale media. De woningvideo zal naast Funda  en onze eigen website daarom ook op andere kanalen wordt getoond en worden er meer geïnteresseerden bereikt waardoor de verkoop wordt gestimuleerd.