Woning Waarde Weken

Ben je nieuwsgierig wat de waarde van je woning is? Dat kan van 20 januari t/m 31 maart 2024 gratis en vrijblijvend in de Woning Waarde Weken. 

Snel antwoord op je vragen

Om een goed beeld te krijgen van de actuele marktwaarde van je woning kun je gebruik maken van deze actie voor een waardebepaling die deze maand kosteloos door ons wordt aangeboden. Ook geven we je hierbij nuttige tips om de verkoopwaarde te verhogen en verkooptijd verkorten. Ook kom je te weten wat de mogelijkheden zijn om een verbouwing te financieren of om je hypotheek aan te passen. Je kan ook nog een aanmerking kunnen komen bij de bank voor een rentekorting! 

Waar kijkt de makelaar naar bij deze waardebepaling?

Bij het maken van een juiste waardebepaling zal o.a. worden gekeken naar verschillende aspecten van jouw woning:

  • Het soort woning
  • Grootte, aard en indeling
  • Grootte van het perceel
  • Ligging, locatie en voorzieningen in de buurt
  • Staat van onderhoud
  • Het niveau van afwerking
  • Isolatie en verduurzaming
  • Bij een VvE naar de Verenging van Eigenaren o.

De makelaar bij jou op bezoek

Onze makelaars komen tijdens de Gratis Waarde Woning Weken graag bij je langs voor de waarde van jouw huis op dit moment. Hierbij houden we rekening met de actuele prijsontwikkeling, trends en de marktsituatie in jouw buurt. Zo ben jij klaar voor de volgende stap.

Wil jij de marktwaarde weten? Plan direct jouw afspraak. Wij geven je graag advies!

Stap 1:

Maak via onderstaand formulier direct een gratis afspraak. Wij nemen contact met je op voor het inplannen van jouw afspraak met één van onze makelaars! Je kan natuurlijk ons ook bellen voor een afspraak.

Stap 2:

De afspraak is ingepland. Tijd voor ons om ons klaar te maken voor de afspraak. We gaan onder andere op zoek naar alle informatie over jouw woning, kijken we naar de marktsituatie in jouw buurt en de actuele prijsontwikkeling. Zo zijn wij goed voorbereid.

Stap 3:

Op het afgesproken tijdstip komen we bij je langs om, samen met jou, je huis te bekijken.  Zo weten wij precies wat jouw huis te bieden heeft en kunnen wij de waardebepaling uitvoeren. De afspraak duurt 45 minuten.

Stap 4:

Met alle verzamelde informatie geven wij jou een gratis indicatie wat jouw huis waard is binnen vijf werkdagen! De makelaar zal je dan op de hoogte stellen van de door hem bepaalde/geschatte waarde.

Hoe nu verder?

Wil jij de waarde van jouw woning weten? Meld je dan aan voor de gratis Woning Waarde Weken voor een bezoek van onze ervaren makelaars. Het bezoek duurt ongeveer 45 minuten. De makelaar loopt samen met jou door je huis. 

Natuurlijk komt onze enthousiaste makelaar niet met met legen handen bij je langs. Wij nemen een leuke en lekkere lekkernij voor je mee.

Aanmelden voor de Woning Waarde Weken

Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of mail ons info@emilmakelaars.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van de waardebepaling.