Johannes Camphuijsstraat 260
's-Gravenhage
€ 360.000,- k.k.
Verkocht
  • StatusVerkocht
  • Koopprijs€ 360.000,- k.k.
  • AanvaardingIn overleg
  • Soort objectAppartement
  • Soort appartementBenedenwoning
  • Bouwjaar1914
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk
  • Woonoppervlakte85 m2
  • Inhoud315 m3
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2
  • Aantal badkamers1
  • Aantal woonlagen1
  • VerwarmingCV ketel
  • C.V.-Ketel"Intergas" HR combi
  • WarmwaterCV ketel
  • IsolatieDubbelglas, Driedubbel glas
  • CombiketelJa
  • BrandstofGas
  • EigendomEigendom
  • TuinAchtertuin
  • HoofdtuinAchtertuin
  • Oppervlakte50 m2
  • Kwaliteit tuinNormaal
  • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
  • GarageGeen garage
  • Soort dakPlat dak
  • Materiaal dakBitumineuze Dakbedekking
  • Permanente bewoningJa
  • Onderhoud binnenGoed
  • Onderhoud buitenGoed
  • Huidig gebruikWoonruimte
  • Huidige bestemmingWoonruimte

Johannes Camphuijsstraat 260

Gelegen in het gewilde Bezuidenhout, in het mooiste stukje van de Johannes Camphuijsstraat gelegen, onwijs gave en sfeervolle jaren ’20 parterre woning met een heerlijke leefruimte van ca. 85 m2 met een smaakvolle loftachtige indeling en een heerlijk zonnige achtertuin met achterom!

Deze lichte woning is gemoderniseerd met het behoud van smaakvolle stijldetails waaronder de hoge ornamentenplafonds, de paneeldeuren, de inbouwkasten en de schouwen. De originele ‘bovenlichten’ op 2 meter hoogte zorgen ervoor dat de woning overal licht is. Bij binnenkomst ervaar je een zeer ruimtelijk gevoel door de loftachtige indeling en de hoge plafonds. Verder kenmerkt de woning zich door de riante woonkamer van ca. 42 m2 met openslaande deuren naar de tuin, de modern keuken met inbouwapparatuur, de moderne badkamer en de 2 goed bemeten slaapkamers

Verder is de woning zeer centraal gelegen op loopafstand van openbaar vervoer, zoals de bus, de Randstadrail en de trein (Station Laan van NOI). Met de auto zit u zó op de A12 en A4. Restaurants en winkels liggen om de hoek, het Haagse Bos en het strand van Scheveningen liggen op fietsafstand.

Indeling:
Entree. Hal met garderobe-/en bergruimte. Modern toilet. Loftachtige T-vormige woonkamer en binnenhal met toegang naar alle vertrekken en een vaste kast. De ruime en lichte woonkamer van ca. 42 m2 heeft openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Slaapkamer voorzijde (ca. 2.61 x 2.29 m). Slaapkamer achterzijde (ca. 4.18 x 2.43 m) met openslaande deuren naar de achtertuin. Moderne keuken voorzien van hoogglans witte keukeninrichting met inbouwapparatuur en de wanden zijn geschilderd in kleur ‘Haags’ blauw. Vanuit de keuken ook toegang tot de tuin middels een openslaande deur. Moderne zwarte badkamer met ligbad, wastafelmeubel en handdoekradiator.
Heerlijk zonnige achtertuin met zonneterras, bergkast en een achterom. De achtertuin ligt op het oosten met ochtend- en middagzon.

Bijzonderheden:
– Schitterende en heerlijk ruime en lichte loftachtige benedenwoning;
– Gemoderniseerd en smaakvol afgewerkt met een aantrekkelijk indeling;
– Woonoppervlak is ca. 85 m2;
– Riante woonkamer van ca. 42 m2;
– Gelegen op eigen grond;
– Bouwjaar 1914;
– Dak vervangen in 2012;
– Rondom voorzien van dubbel en drie dubbel glas;
– Buitenkant volledig geschilderd in 2018;
– CV-ketel HR;
– Electra 10 groepen en aardlekschakelaar;
– Actieve VvE, bijdrage € 50,- per maand;
– 1/6e aandeel.

Bijlagen (op te vragen bij de verkopende NVM makelaar)
– Plattegrond.
– Kadastrale kaart.
– Vragenlijst.
– Lijst van zaken.
– Verkoopvoorwaarden op te vragen bij verkopende makelaar.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Plattegrond

Kaart

Street View

Details Foto's Beschrijving Plattegrond Kaart
Details Foto's Beschrijving Plattegrond Kaart