Word Ambassadeur van Emil Makelaars!

Geef ons de gouden tip en ontvang € 100,- als beloning!

Geef ons de gouden tip en ontvang € 100,- als beloning!

Jouw betrokkenheid telt

We waarderen iedereen die Emil Makelaars aanbeveelt en advies geeft. Onze ambassadeurs zijn onmisbaar voor Emil Makelaars. Iedereen kan ambassadeur worden, ongeacht of je ooit bij ons klant bent geweest.

Beloning voor jouw hulp

Als jouw aanbeveling leidt tot een nieuwe woning in de verkoop of aankoop, belonen we je graag! Vul de gegevens van jezelf en de doorverwezen klant in op het inschrijfformulier en kies een cadeaubon naar keuze.

Voorbeeld

Heb je met tevredenheid jouw woning via ons verkocht? Vertel het aan een vriend of vriendin die ook zijn/haar woning via ons wil verkopen of kopen. Wordt de woning succesvol verkocht of aangekocht dan ontvang jij maar liefst een bedrag van € 100,-.

Beloning voor jouw hulp

Breng je een nieuwe klant naar ons kantoor en resulteert dit in een geslaagde transactie? Dan kun je kiezen uit verschillende mooie cadeaus. Waar wacht je nog op? Doe als ambassadeur zo vaak mee als je wilt! Bij elke nieuwe opdracht ontvang je steeds een nieuwe cadeaubon naar keuze.

Welke cadeaukeuzes zijn er?

Bij een geslaagde transactie heeft u de keuze uit onderstaande cadeau’s. 

Cadeaubon t.w.v. € 100,- van parfumerie BeautyX

Cadeaubon t.w.v. € 100,- van Ijscafe Danice

Dinerbon voor 2 personen t.w.v. € 100,-

VVV Cadeaubon t.w.v. € 100,-

Donatie aan een goed doel van € 150,-

Kortingsbon t.w.v. € 200,- van Emil Makelaars

Inschrijfformulier

* Actie loopt vanaf 1 oktober 2023. Alleen nieuwe opdracht, lopen de opdrachten zijn van deze actie uitgesloten! Kan niet worden gecombineerd met andere acties en kortingen. 

Spelregels Ambassadeursactie

De ambassadeur van Emil Makelaars dient zich aan te melden via onze website voordat de opdracht is verstrekt. Waarbij duidelijk is wie de nieuwe opdrachtgever is. De ambassadeursactie loopt vanaf 1 oktober 2023. Alleen nieuwe opdracht die via een ambassadeurs zijn aangemeld die vanaf 1 oktober 2023 zijn aangemeld komen in aanmerking voor deze actie. De cadeaubon wordt pas beschikbaar gesteld aan de ambassadeur nadat de transactie/opdracht 100% is afgerond. Cadeaubon wordt niet verstrekt bij het aangaan van de opdracht. Andere kortingsacties zijn van deze actie uitgesloten! Kan niet worden gecombineerd met andere acties en kortingen.