Offerte

Benieuwd naar de kosten van een makelaar? Ontvang een gratis offerte! Verkoop of koop je huis in Den Haag, Leiden, of omgeving Zoetermeer? 

Emil makelaars vergroot je kansen, vermindert risico’s en bespaart tijd en stress tijdens het verhuisproces. Benieuwd naar onze scherpe tarieven voor het verkopen of aankoop? Ontvang gratis en vrijblijvend offerte binnen 24 uur per e-mail.  

Laat je gegevens achter in het contactformulier en ontvang een offerte per e-mail. Om een nauwkeurige offerte op te stellen, willen we meer weten over jouw wensen en enkele specifieke kenmerken van je woning. Op basis van actuele marktomstandigheden kunnen we dan een realistische offerte bieden. Of wij maken een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking, dan zien wij ook gelijk het huis.

Wat kost een makelaar?

Vaak wordt de vergoeding voor een makelaar bepaald als een percentage van de aan- of verkoopprijs, ook wel “courtage” genoemd, bij Emil Makelaars noemen wij het “Succesfee”. Bij ons treden wij altijd maar voor één partij op, de verkoper of de koper, nooit voor beide. Dat mag ook niet en is verboden. Zo kan de Emil makelaars zich optimaal voor jouw belang inzetten. Ook komt het weleens voor dat er een vaste prijs, dus geen percentage, wordt afgesproken.

Met welke andere makelaarskosten moet je rekening houden?

Daarnaast kunnen er extra kosten ontstaan bij verkoop voor een professionele presentatie en marketing. Wij zorgen ervoor dat jouw huis eruit springt en opvalt en op een indrukwekkende manier onder de aandacht wordt gebracht bij een breed publiek. Met de juiste presentatie trekken we meer aandacht, wat natuurlijk leidt tot een beste en hoogste verkoopresultaat.

Emil makelaars brengt bij de verkoop als één van de weinige makelaars geen opstartkosten in rekening. Onze succesfee wordt verrekend bij de notaris.