Offerte
Wat kost een makelaar? Vraag hier een gratis offerte aan!

Gratis offerte Emil makelaars

Heb jij plannen om jouw huis te verkopen of wellicht een nieuwe woning aan te kopen in de regio Den Haag, Leiden of omgeving Zoetermeer? Dan is het handig om te weten wat de kosten zijn van een makelaar. Een makelaar vergroot de kansen en verkleint de risico’s in het verhuisproces en bespaart je bovendien een hoop tijd en stress. Maar welke vergoeding ontvangt een makelaar nu bij verkoop of aankoop? Om daar inzicht in te krijgen kun je bij ons kosteloos een offerte aanvragen. Deze ontvang je geheel vrijblijvend per e-mail.

Laat je gegevens achter en ontvang een gratis offerte

Om een scherpe offerte op te kunnen stellen is het van belang dat we meer te weten komen over jouw wensen en een aantal specifieke kenmerken van het huis. Zo kunnen wij jou een realistische offerte sturen op basis van de huidige marktsituatie. In sommige gevallen zal het toch nodig zijn dat een van onze makelaars een kijkje komt nemen. Uiteraard zullen we dat dan ook aangeven en dat is natuurlijk ook vrijblijvend.

Wil jij een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt deze binnen 24 uur per e-mail.

Gratis offerte aanvragen
Wat kost een makelaar?
Meestal is de vergoeding aan een makelaar een percentage van de aan- of verkoopprijs, het wordt ook wel “courtage” genoemd, bij Emil Makelaars noemen wij het “Succesfee”. Bij ons treden wij altijd maar voor één partij op, de verkoper of de koper, nooit voor beide. Dat mag ook niet en is verboden. Zo kan de Emil makelaars zich optimaal voor jouw belang inzetten. Ook komt het weleens voor dat er een vaste prijs, dus geen percentage, wordt afgesproken.
Met welke andere makelaarskosten moet je rekening houden?
Daarnaast kan je rekenen op bijkomende kosten bij verkoop voor een professionele presentatie en marketing. We zorgen ervoor dat jouw huis echt opvalt en een breed publiek bereikt. Met de juiste presentatie trekken we meer aandacht, wat natuurlijk leidt tot een sterker verkoopresultaat. Dat is hoe wij het aanpakken