Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van je huis? Overweeg je te verkopen? Ontvang een gratis waardebepaling van onze ervaren makelaars. Met expertise in lokale marktkennis bieden wij een betrouwbare indicatie, zonder verplichtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Jouw huis verkopen maar eerst de waarde weten?

Wat is mijn huis waard?

Overweeg je jouw huis te verkopen en ben je benieuwd naar wat je huis waard is? Vraag dan hier een gratis waardebepaling aan! Onze makelaars geven je, met de jarenlange ervaring en kennis van de lokale woningmarkt, een betrouwbare indicatie van wat je huis waard is. Deze service is altijd vrijblijvend en dus kosteloos.

Wil je een gratis waardebepaling voor je huis? Laat je gegevens achter in het contactformulier en een van onze makelaars neemt snel contact met je op.

Hoe berekenen jullie wat mijn huis waard is?

De verkoopwaarde van je huis hangt af van de locatie, bouwkundige staat en afwerking. Onze makelaars gebruiken unieke data over prijstrends en recente verkopen in jouw buurt om de waarde van je huis nauwkeurig te bepalen.

Twijfel je over verkopen, maar wil je weten wat je huis waard is? Vraag gerust een waardebepaling aan. Je zit nergens aan vast en het gesprek met onze verkoopmakelaars is geheel vrijblijvend!

Is een waardebepaling hetzelfde als een taxatie?

Nee, een waardebepaling verschilt van een taxatie. Beide geven een indicatie van je huiswaarde, maar voor een hypotheekaanvraag heb je een officiële taxatie nodig. Ook daarmee kunnen onze makelaars je helpen! De waardebepaling kan je niet gebruiken voor hypotheekaanvraag, verzekering of de belastingdienst? Dan heb je een NWWI taxatierapport nodig. Ook daarmee kunnen wij je helpen, neem dan nu contact ons op.

Werkgebied Emil Makelaars

Wij zijn actief in het mooie werkgebied in de driehoek Den Haag, Leiden en Zoetermeer. Onze enthousiaste en ervaren makelaars zijn al meer dan 25 jaar werkzaam en woonachtig in deze regio, kennen de omgeving dan ook op hun duimpje en zijn betrokken zeer veel aan- en verkoop en taxaties. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Zoetermeer en Nootdorp. Wij hebben 3 vitrine (-vestigingen) in deze regio en hebben ook een breed netwerk wat ook veel voordelen biedt.