Gratis waardebepaling
Wij komen graag bij je langs voor een gratis kennismaking en verkoopadvies

Benieuwd wat jouw huis waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan:

Emil du Croix Timmermans

06-14655115

Jouw huis is goud waard! Ontdek nu hoeveel.

Vraag je je af wat de waarde van jouw woning is? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling! Hiermee krijg je een goed beeld van de actuele marktwaarde van jouw huis. Bovendien geven we je handige tips waarmee je op een simpele manier de marktwaarde van je huis kunt verhogen.

Persoonlijke waardebepaling

Natuurlijk is een tool slechts een tool. Onze makelaars komen graag bij je thuis voor een waardebepaling in persoon, om kennis te maken met je en jouw huis. Uiteraard geheel vrijblijvend. Zij adviseren je over de volgende stap, over de marktwaarde van jouw huis, over een verkoop-strategie, een verhuisplan. Begeleiding van A tot Z dus.

Zo werkt de onlie waardechek

In vijf stappen ontvang je een eerste waarde-indicatie in jouw mail:

Startegie

Stap 1: Adres

Je vult jouw adres in en geeft aan waarom je een gratis waardebepaling wenst en wanneer je eventueel zou willen verhuizen.

Stap 2 Huis

Stap 2: Huis

De waarde van jouw woning hangt natuurlijk af van de grootte. Je vult het woonoppervlakte in én wat voor type huis is.

Stap 3 swipe

Stap 3: Swipe

Je kiest welke recent verkochte huizen op het jouw woning: swipe rechts voor vergelijkbaar, swipe links voor niet vergelijkbaar.

stap 4 indicatie

Stap 4: Indicatie

Op basis van de gegevens die je hebt ingevuld, berekent de tool een eerste waarde-indicatie. Je ontvangt deze per mail als jij jouw contactgegevens achterlaat.

stap 5 controle

Stap 5: Controleren

Indien je dat wenst, maken wij graag een afspraak om de waarde-indicatie te controleren. Onze makelaars adviseren over de marktwaarde van jouw huis, geven verhuisadvies, denken met je mee over uw volgende stap.

Contactformulier

Informatief

Verandering op de woningmarkt

Wat gebeurt er op de huizenmarkt? De afgelopen jaren was de woningmarkt oververhit. Overbieden was de norm. Dat lijkt te veranderen. Maar wat zien wij

lees meer
Woningcijfers

Kwartaalcijfers 1e kwartaal 2023

Woningmarkt naar nieuw evenwicht! De koopmarkt wordt iets vriendelijker bij een nog steeds krap aanbod. Kopers staan voor hogere financieringslasten. Woningverkopers krijgen iets minder betaald

lees meer

Best beoordeelde makelaar

Regiomakelaar

Persoonlijk & betrokken

Unieke presentatiemogelijkheden

Klanten over ons op Funda