Online waardecheck

Jouw huis is wellicht meer waard dan je denkt!

Woningcheck calculator
Overweeg je te verhuizen en wil je weten wat de waarde van jouw woning is? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat de waarde is van jouw huis in deze oververhitte woningmarkt? Maak dan gebruik van onze handige woningwaarde calculator en ontvang binnen één minuut kosteloos een waarderapport in jouw mailbox.

Woningwaarde berekenen online
Als je de waarde van jouw woning online gratis gaat berekenen weet je waarschijnlijk al dat deze waarde altijd een schatting is. Een exacte woningwaarde is online niet te berekenen. Hiervoor zijn gegevens over onder andere de bouwkundige staat en afwerking van jouw woning nodig. Wel biedt het online berekenen van de waarde van jouw woning een goede indicatie van de prijs die je mogelijk ontvangt voor je huis. Direct een schatting van jouw woningwaarde in je inbox? Klik op de button hieronder!

Zo werkt de online waardecheck

Stap 1: Adres

Je vult jouw adres in en geeft aan waarom je een gratis waardebepaling wenst en wanneer je eventueel zou willen verhuizen.

Stap 2: Huis

De waarde van jouw woning hangt natuurlijk af van de grootte. Je vult het woonoppervlakte in én wat voor type huis is.

Stap 3: Swipe

Je kiest welke recent verkochte huizen op het jouw woning: swipe rechts voor vergelijkbaar, swipe links voor niet vergelijkbaar.

Stap 4: Indicatie

Op basis van de gegevens die je hebt ingevuld, berekent de tool een eerste waarde-indicatie. Je ontvangt deze per mail als jij jouw contactgegevens achterlaat.

Stap 5: Controleren

Indien je dat wenst, maken wij graag een afspraak om de waarde-indicatie te controleren. Onze makelaars adviseren over de marktwaarde van jouw huis, geven verhuisadvies, denken met je mee over uw volgende stap. Binnen één minuut ontvang jij dan kosteloos en vrijblijvend een waarderapport van jouw huis per mail.

Hoe nauwkeurig is de woningwaarde calculator?

De woningwaarde calculator kan de waarde van jouw huis online berekenen op basis van beschikbare data. Vanzelfsprekend is niet alle data online beschikbaar. De woningwaarde calculator kan dus enkel de waarde van jouw woning schatten en het resultaat kan afwijken van de werkelijke waarde. Wil je 100% zeker weten wat de waarde van jouw woning is? Neem dan contact op met één van onze makelaars. Zij kunnen op basis van aanvullende gegevens een nauwkeurige schatting doen. Bereken volledig gratis en vrijblijvend je woningwaarde!

Waardebepaling ter plaatsen

Natuurlijk is een tool slechts een tool. Onze makelaars komen graag bij je thuis voor een waardebepaling in persoon, om kennis te maken met je en jouw huis. Uiteraard geheel vrijblijvend. Zij adviseren je over de volgende stap, over de marktwaarde van jouw huis, over een verkoop-strategie, een verhuisplan. Begeleiding van A tot Z dus.