Klimaat neutraal makelen

We zoeken altijd naar verbetering, ook als het gaat om een schone en duurzame toekomst van ons werkgebied. En dat blijft niet bij woorden.

Emil Makelaars is als één van de eerste makelaar in Nederland die de CO2-uitstoot compenseert. Dit kost jou niets en draagt bij aan de toekomst van jouw eigen regio. Klimaatneutraal ondernemen is voor ons een serieuze zaak waar we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid voor nemen.

Bij Emil Makelaars vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen aan een schone toekomst van de leefbaarheid van onze planeet en daarom makelen wij klimaatneutraal!

Via de website klimaatneutraalmakelen.nl hebben wij laten berekenen hoeveel CO2 ons kantoor uitstoot om te weten wat wij kunnen compenseren om onze uitstoot te neutraliseren. Hoe dit wordt gedaan? Door het planten van een nieuw bos! Onze CO2- uitstoot wordt gecompenseerd via stichting Trees for all, een erkend goed doel met CBF-keurmerk en ANBI-status!

Ons milieubewustzijn is onderdeel in een duurzame manier van ondernemen. Dat klinkt mooi, maar hoe maken we dit waar in ons dagelijkse werk?

Wat doet Emil Makelaars nog meer om de CO2-uitstoot te verminderen?

Uiteraard zijn wij dagelijks bezig met ons milieubewust zijn. Maar hoe doen wij dit in ons dagelijks werk?

  • Wij hebben een super hippe elektrische scooter! (Heb jij hem al gespot?)
  • Ook voor het gebruiken van de fiets draaien wij onze hand niet om!
  • Paperless werken is onze motto op kantoor!
  • Wij kiezen voor groene stroom en door middel van zonnepanelen.
  • En niet te vergeten het scheiden van afval!

Wij dragen graag onze steentje bij aan een betere wereld, voor jou, voor onze kinderen en de dieren!