Over ons

Het enthousiaste team van Emil NVM Makelaars is gedreven en dol op makelen. Iedere dag weer mogen wij het leukste werk doen en mensen helpen en adviseren. Het team zet zich ieder dag weer in voor het beste mogelijke resultaat. 

Emil Makelaars is een middelgroot makelaarskantoor met een persoonlijke werkwijze en actief in de hele regio. Bij ons kan je terecht voor de verkoop, aankoop en (NWWI) taxaties. We doen waar we goed in zijn, makelen maar niet op de traditionele manier. Wij helpen en begeleiden je met als doel het beste resultaat voor jou.

Begin van Emil Makelaars?

Toen de makelaardij nog werd gedomineerd door een traditionele service, koos Emil Makelaar voor een andere aanpak. Ons doel was om een makelaarskantoor te zijn dat niet alleen opvalt door zijn unieke persoonlijkheid, maar ook door het creëren van meerwaarde voor onze klanten. Met die frisse blik en een creatieve geest is Emil Makelaars opgericht in 2001.

Ons team van gepassioneerde en ervaren professionals zet zich in voor het leveren van de beste service en goed georganiseerde aan- en verkoopproces. Het belangrijkste voor ons is de dat we voor onze enthousiaste opdrachtgevers een hoge verkoopprijs realiseren en het vinden van het droomhuis tegen de beste voorwaarden. Dit is hoe we echte meerwaarde bieden met kwaliteit, inzicht en service

De kracht van het team

Bij Emil Makelaars vormen onze enthousiaste medewerkers een hecht en samenwerkend team dat nauw verbonden. Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking om onze klanten een uitstekende service te bieden waarbij we na afloop van de opdracht meer een nieuwe ambassadeur erbij hebben. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, je huidige woning wilt verkopen of gedegen taxatierapport, het team werkt gezamenlijk aan jouw behoeften en wensen.

Door onze gecombineerde expertise, ervaring en uitgebreide netwerken streven we naar tevreden klanten. Emil Makelaars staat klaar om je op elke stap van het proces bij te staan zorgen we voor een onbezorgde begeleiding.

Onze missie

Jouw huis is een van de belangrijkste plekken in jouw leven. Het is niet alleen een plek waar je woont, maar ook waar je je thuis voelt, jezelf kunt zijn en waar je herinneringen maakt. Wij begrijpen hoe belangrijk deze plek voor jou is. Daarom is het onze missie om jou te helpen bij het maken van de belangrijke keuzes voor jouw woning, zodat het niet alleen een plek is waar je graag woont, maar ook een slimme investering is. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe droomwoning, jouw huidige woning wilt verkopen, verduurzamen of verbouwen, wij staan klaar om jou te adviseren en begeleiden in het proces van A tot Z.

Uitstekend beoordeelde makelaar

Regiomakelaar

Persoonlijk & betrokken

Unieke presentatiemogelijkheden

De meerwaarde van Emil Makelaars?

Neem afscheid van de traditionele makelaar!

Bij Emil Makelaar gaat het niet alleen om het kopen of verkopen van een woning, maar ook om het creëren van meerwaarde voor onze klanten. Of het nu gaat om het verkoper van jouw woning, het verduurzamen en verbeteren van jouw huis of het vinden van jouw droomhuis, het  team Emil Makelaars van  staat klaar om te helpen. Onze deskundigheid, passie en werkwijze stellen ons in staat om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij hun individuele behoeften en wensen. Wij zijn er trots op dat wij niet alleen een makelaar zijn, maar ook een betrouwbare partner die er altijd voor zorgt dat onze klanten de beste service en resultaten krijgen. Bij Emil Makelaars staat meerwaarde centraal. Wat ons onderscheidt? Wij zijn vernieuwend, betrokken en voegen een meerwaarde toe door onze andere aanpak.

De voordelen van Emil Makelaars?

Regiomakelaar

Wij zijn actief in de driehoek Den Haag, Leiden en  Zoetermeer met vele jaren ervaring en hebben daardoor veel lokale kennis. Als regiomakelaar zijn wij dus ook actief bij jou in de buurt!

Persoonlijk en betrokken

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons ben jij de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Vernieuwend en verfrissend

Onze werkwijze valt op en dit onderscheidt ons van de ‘traditionele’ makelaar. Wij vallen op door onze wijze van presentatie en marketing. Door onze unieke presentatiemogelijkheden doen wij alles om jouw woning op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen. En denken out of the box.

Bereikbaarheid

Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en persoonlijk contact. Op werkdagen zijn wij dan ook telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur. Daarnaast zijn wij ook op werkdagen bereikbaar via WhatsApp! Langskomen op kantoor kan bij ons altijd. Wil je liever afspreken bij jou aan de keukentafel? Dan is dat ook geen enkel probleem!

Gecertificeerde NVM Makelaars

Zoals onze naam ook al zegt zijn wij aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Met een NVM makelaar kies je voor kwaliteit en weet je zeker dat jouw belang altijd voorop staat. Het lidmaatschap staat borg voor onze deskundigheid en garandeert dat we voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de steeds veranderende woningmarkt. De aanwezigheid van deze kennis is voor velen van doorslaggevend belang om te kiezen voor een NVM makelaar bij de aan- of verkoop van hun woning.

Wat het jou oplevert als je kiest voor Emil NVM Makelaars;