Het enthousiaste team van Emil NVM Makelaars is gedreven en dol op makelen. Iedere dag weer mogen wij het leukste werk doen en mensen helpen en adviseren. Het team zet zich ieder dag weer in voor het beste mogelijke resultaat. 

 

Emil NVM Makelaars is een middelgroot makelaarskantoor met een persoonlijke werkwijze en actief in de hele regio. Bij ons kan je terecht voor de verkoop, aankoop en (NWWI) taxaties. We doen waar we goed in zijn, makelen maar niet op de traditionele manier. Wij helpen en begeleiden je met als doel het beste resultaat voor jou.

De voordelen van Emil NVM Makelaars

Regiomakelaar

Wij zijn actief in de driehoek Den Haag, Leiden en  Zoetermeer met vele jaren ervaring en hebben daardoor veel lokale kennis. Als regiomakelaar zijn wij dus ook actief bij jou in de buurt!

Persoonlijk en betrokken

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons ben jij de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Vernieuwend en verfrissend

Onze werkwijze valt op en dit onderscheidt ons van de ‘traditionele’ makelaar. Wij vallen op door onze wijze van presentatie en marketing. Door onze unieke presentatiemogelijkheden doen wij alles om jouw woning op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen. En denken out of the box.

Bereikbaarheid

Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en persoonlijk contact. Op werkdagen zijn wij dan ook telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur. Daarnaast zijn wij ook op werkdagen bereikbaar via WhatsApp! Langskomen op kantoor kan bij ons altijd. Wil je liever afspreken bij jou aan de keukentafel? Dan is dat ook geen enkel probleem!

Gecertificeerde NVM Makelaars

Zoals onze naam ook al zegt zijn wij aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Met een NVM makelaar kies je voor kwaliteit en weet je zeker dat jouw belang altijd voorop staat. Het lidmaatschap staat borg voor onze deskundigheid en garandeert dat we voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de steeds veranderende woningmarkt. De aanwezigheid van deze kennis is voor velen van doorslaggevend belang om te kiezen voor een NVM makelaar bij de aan- of verkoop van hun woning.

Wat het jou oplevert als je kiest voor Emil NVM Makelaars; 

Klanten over ons op Funda

Reviews

Chris van Dijke
Lees verder
Op de juiste momenten werd er door de makelaar met ons contact opgenomen. Indien hij dit nodig vond kwam hij bij ons thuis. Wij hoefden ons nergens zorgen om te maken. En deden wij dat toch dan werd dit snel opgelost.
Mathijs Van Schaik
Lees verder
Zeer vakkundig, veel expertise, goed voorbereid en altijd bereid om te sparren maar bovenal een hele fijne sfeer en omgang.
Bert Hartsuiker
Lees verder
We hadden een heel gezellig en prettig contact. De makelaar was snel en goed bereikbaar. Vanaf het eerste contact zijn wij goed begeleid in het verkoopproces en kregen van hem goede adviezen. We zijn zeer tevreden over onze makelaar en bevelen hem van harte aan. We zijn steeds goed op de hoogte gehouden in het verkoopproces.
Leone
Lees verder
We zijn super goed geholpen met het verkopen van het Grashof. Alles is ons duidelijk uitgelegd. Als er vragen waren konden we Emil bellen of whats appen en kregen gelijk antwoord op de vraag.
Chico Knijf
Lees verder
Fred is een gezellige makelaar die je ook gewoon kon whatsappen. Hij was ook in de avond uren bereikbaar. Hij heeft alles goed geregeld, en hij heeft me erg veel werk uit handen genomen. Hij was me aankoop en verkoop makelaar, en ik heb veel lol met hem gehad en gelachen. Hij is niet zo stijfjes/ gladjakker als sommige makelaars. Een dikke 10!
Joop Hoogenboom
Lees verder
Overtuigende aanpak en prima begeleiding bij de verkoop van mijn woning, uitstekend resultaat tegen gepaste prijs.
Previous
Next