Succesvol je huis verkopen?

Haal het hoogste rendement bij de verkoop van je huis ! 

Wil jij de hoogste opbrengst, de mooiste presentatie van jouw woning en volledige ontzorging? Dan moet je absoluut voor onze unieke aanpak kiezen. Wij laten de traditionele makelaar achter ons.

Of je nu je huis wilt verkopen of een nieuw huis wilt kopen, wij begeleiden je op een totaal nieuwe manier bij je verhuizing. Met aandacht, ontzorging en innovatie staan wij garant voor een naadloze overgang.

Zien wij jou binnenkort tijdens een verkoopgesprek? Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.

Verkoopmakelaar met een succesvolle verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Emil Makelaars heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen bij jouw in de buurt.

Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij jou als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces van A tot Z. Onze unieke aanpak is niet traditioneel maar zeker succesvol.

Full-service verkoopmakelaar

Het enthousiaste team van Emil Makelaars ondersteunt je van A tot Z bij de verkoop van jouw woning. Met een unieke aanpak en stappenplan gaan wij jouw woning succesvol verkopen voor de hoogst mogelijk prijs. Dankzij de kracht van ons grote netwerk, schitterende en brede presentatie en de inzet van slimme technologie zoals Big Data, kunnen we heel snel jouw woning matchen met mogelijke kopers. Soms zelfs nog voordat een woning officieel op de markt komt!

Waarom Emil Makelaars? Zie hieronder!

Hierom kies je voor Emil Makelaars!

De beste fotopresentatie, dat verkoopt.

Iedereen die zijn huis verkocht krijgt van ons eerst een informatief E-book met leuke stylingtips en adviezen en daarna komt onze professionele top fotograaf langs. Ook zij kijk dan nog even kritisch naar je huis en zal de puntjes op de i zetten. Zo zijn onze foto’s het allerbeste visitekaartje van je huis.

Verkopen: aandacht en tijd, dat verkoopt.

Oprechte interesse en aandacht. In de snelle makelaarswereld lijkt dit bijna niet meer mogelijk. Bij ons wel! Wij staan bekend vanwege onze uitgebreide bezichtigingen. 

Marketing en promotie, dat verkoopt.

Wat zijn de unieke verkooppunten van je huis, de USP’s? Waarom zouden kopers juist jouw huis kopen en wat maakt jouw huis zo bijzonder? Alle verkoopactiviteiten die wij ontwikkelend doen wij op basis van gekozen doelgroep en USP’s. Wij zetten je woning niet alleen op funda!

Werkgebied van Emil Makelaars

Wij beschikken over de kracht door een regionale bekendheid door onze jaren lange ervaring en uitstekende netwerk. Emil Makelaars is actief in de driehoek Den Haag, Leiden en Zoetermeer. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Leiden en Leiderdorp. 

Alle medewerkers wonen ook in deze mooie regio en kennen het ook op hun duimpje. Wij zijn verkopen appartementen in Scheveningen, leuke portiekwoningen in de stad, gewilde eengezinswoningen in o.a. Voorburg en Leiderdorp, ruime 2- onder 1 kapwoningen in Zoetermeer en ook jouw woning. Uiteraard succes en voor de beste prijs.

Onze volledige ontzorging

Wij gaan voor het hoogst haalbare! Daarbij streven wij altijd naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. De woningen die wij afgelopen jaren mochten verkopen, verkochten wij vrijwel altijd boven de vraagprijs. Onze aanpak werkt dus en dat doen wij doormiddel van de volgende punten.

De mooiste presentatie.  De eerste indruk kan je maar één keer maken en dat nemen wij dan ook uiterst serieus! De beste prijs krijg je met de mooiste foto’s. Met onze professionele woningfotografie en social media promotie zorgen wij voor zo veel mogelijk geïnteresseerde kijkers en hopelijk een zo hoog mogelijke verkoopprijs!

Volledige ontzorging. Het enthousiaste team van Emil Makelaars staat altijd paraat. Heb jij een vraag, dan staan wij je direct te woord. Is het niet aan de telefoon, dan is het wel via Whats-App of de mail! Wij zorgen ervoor dat de drempel altijd zo laag mogelijk is!

Gemiddeld een 9,3! Reviews kunnen lezen is altijd fijn, zeker als je opzoek bent naar de juiste makelaar! Wij zijn door ruime 200 opdrachtgevers beoordeeld met gemiddeld een 9,3! Hierin scoren wij het beste in onze regio.

Marketing. Door de Unique Selling Points van de bijzonderheden bij elk huis in beeld te brengen kunnen we het huis op de best mogelijke wijze op de markt brengen en zo bereik je altijd de juiste groep mensen.

Styling(tips). Bij ieder huis dat wij verkopen krijgen de opdrachtgevers een E-book met daarin onze styling- en verkooptips voor het verkoop klaar maken van de woning. Daarnaast geven onze makelaars ook altijd nog extra stylingsadvies.

Fotoreportage. Alle woningen laten wij professioneel fotograferen waarbij de woning op de beste wijze op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Door gevoel te leggen in de presentatie en een beleving te geven aan kijkers, ontstaat er meer aandacht voor het huis. Ook door de sfeer- en detailsfoto’s wordt de woning op extra aantrekkelijke wijze in beeld gebracht.

Opvallende woningvideo’s. Bewegend beelden zijn ook super belangrijk! Daarom maken wij van bijna ieder huis een mooie video.

Bezichtigingen. Tijdens de bezichtigingen nemen wij rustig de tijd voor de kijkers. Wij verkopen emotie, de kijkers moeten een klik krijgen met de woning en zich er thuis gaan voelen. Als het kan bieden we ze ook nog een kopje koffie aan!

Aandacht maakt alles mooier. Wij geloven er in dat aandacht tijdens het hele verkoopproces tot een beter resultaat leidt. Zo heeft de makelaar regelmatig even een contact moment om de voorderingen te bespreken met zijn opdrachtgever en is er na elke bezichtiging ook een telefonische terugkoppeling.

Transparantie. Via je eigen online klantendossier, Move zorgen wij volledige transparantie waardoor je van alles op de hoogte blijft rondom de verkoop. Denk aan nieuwe bezichtigingen, nieuwe biedingen en altijd direct kunnen reageren en vragen kunnen stellen!

Klimaatneutraal. Ook wij maken ons de druk over het klimaat. We laten waar het kan de auto staan. Wij rijden dan ook veel op een elektrische scooter of een sportieve elektrische van Moof fiets, gebruiken groene stroom en proberen zo min mogelijk papier te gebruiken kantoor. En compenseren onze CO2 uitstoot via de stichting Trees for All. Klimaatneutraal makelen dragen wij ook ons steentje bij. 

De leukste medewerkers! Ons team kijkt nergens van op en is van alle markten thuis!  Met alle actuele markt kennis en passie voor het makelen ben jij bij Emil Makelaars aan het juiste adres!