Je huis verkopen?
Jouw huis verkopen in Haaglanden of de Leidse regio? Zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht!
Je huis verkopen?
Emil Makelaars verkoopt woningen 60 procent sneller dan het marktgemiddelde n voor de juiste prijs.
Je huis verkopen?
Emil NVM Makelaars doet het razendsnel.
Previous
Next

De stappen naar een succesvolle verkoop

Gemiddelde verkooptijd van 21 dagen

Wil je graag jouw huis verkopen? Of staat jouw woning al een langere tijd in de verkoop, maar is deze nog niet verkocht? Wij helpen je daarom om jouw huis snel en voor een goede prijs te verkopen, zodat jij gerust en met een goed gevoel de volgende stap kunt zetten. Emil NVM Makelaars kan het wezenlijke verschil maken tussen je huis ‘te koop’ zetten of het daadwerkelijk succesvol verkopen van je huis. De gemiddelde verkooptijd is bij ons 21 dagen.

Hoe we zo snel verkoper? Dat vind je de 7 belangrijkste stappen binnen de werkwijze van onze makelaardij. Wil je meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak of bel om telefonisch te bespreken of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Hoe we samen jouw huis verkopen (7 stappen)

Stap 1: Analyseren

Wat is jouw huis écht waard?

Als eerste wil jij natuurlijk weten wat jouw woning waard is. Onze makelaardij steekt veel tijd en energie in uitgebreid vooronderzoek zodat we een realistische waarde kunnen bepalen van jouw woning. Tijdens ons bezoek neemt onze makelaar jouw woning op en geeft op basis van zijn marktkennis en ervaring in de regio een passende waardebepaling op maat.

Stap 2: Verkoopstrategie op maat

Wat is de beste vraagprijs en tactiek?

Tijdens onze kennismaking bij jou thuis geven we uiteraard niet alleen een waardebepaling van de woning, maar we willen ook graag meer van jou weten om je het beste te kunnen helpen. Aan de hand van deze informatie bepalen we samen de verkoopstrategie die het beste bij jou en bij jouw huis past. Een verkoopstrategie op maat om jouw huis snel en voor de beste prijs te verkopen!

Stap 3: Presentatie

Een onderscheidende presentatie

‘Je hebt maar een keer de kans om een eerste indruk te maken’. De zoektocht naar een woning begint voor de meeste kopers op Funda. Bij de eerste ‘screening’ vallen de meeste woningen al af. Slechts enkele woningen worden daadwerkelijk bezichtigd. De koper zal dus verleid moeten worden door de presentatie van jouw woning. Hoe mooier de presentatie, hoe groter de kans op kijkers. Wij doen dan ook geen enkele concessies in de presentatie van jouw huis. In ons verkooppakket zit daarom uitgebreid advies op maat van onze verkoopstyliste, foto’s door onze eigen, professionele woningfotografe, een unieke video en 360-graden foto’s. Bekijk dan eens onze ‘ verkoopversnellers’ waar je voorbeelden van al onze presentatievormen vindt!

Stap 4: Online martketing

Ook Facebook en Instagram worden ingezet

Er is meer nodig dan alleen een pagina op Funda en een ‘Te Koop’ bord in de tuin. Er staan ontzettend veel huizen te koop en de concurrentie is groot. Daarnaast zijn er momenteel ook veel woningzoekers. Als je in de huidige markt écht goed wilt verkopen met maximale opbrengst, dan zul je naast Funda ook andere kanalen moeten inzetten.

Wil je jouw huis verkopen? Dan moet de woning exclusief onder de aandacht komen op plaatsen waar de doelgroep zich bevindt. Wij hebben als een van de weinige makelaardijen een eigen online marketeer in huis die alle kennis heeft op het gebied van online marketing. Daardoor kunnen wij snel en effectief jouw huis onder de aandacht brengen van de doelgroep die past bij jouw woning.

Stap 5: Start verkoop

We laten iedereen weten dat jouw huis te koop staat!

Is jouw verkoopdossier compleet? Dan is jouw woning verkoop klaar en starten we met de verkoop. De unieke presentatie van jouw woning is niet alleen zichtbaar op onze website, maar ook op Funda, Pararius en natuurlijk op onze social media kanalen! Via het NVM uitwisselingssysteem worden alle makelaars en hun zoekers geïnformeerd. Ook brengen wij jouw huis onder de aandacht door middel van een verkoopbord én op plaatsen waar de potentiële koper van jouw woning zich bevindt. Dit doen we door middel van gerichte online advertenties. Natuurlijk kan je ook zelf helpen om jouw woning onder de aandacht te brengen, want de koper is soms dichterbij dan je denkt. Deel dus vooral onze berichten op social media om ook jouw netwerk op de hoogte te brengen dat hun nieuwe huis te koop is!

Stap 6: Bezichtigingen & onderhandelen

Laat dat maar aan ons over!

Nadat de verkoop van jouw woning van start is gegaan plannen wij de eerste bezichtigingen in – uiteraard in overleg, zodat de bezichtigingen op momenten plaatsvinden die jou schikken. Onze makelaars zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat de potentiële kopers het best mogelijke beeld van jouw woning en de omgeving krijgen. Na de bezichtigingen krijgen de geïnteresseerde partijen de mogelijkheid om een bod uit te brengen. Afhankelijk van de verkoopstrategie vinden er hierna nog onderhandelingen plaats of is de koop direct gesloten met de partij waar jij je het prettigst bij voelt. Uiteraard adviseren wij je gedurende dit hele proces! Na de prijsovereenstemming wordt de koopovereenkomst opgesteld, worden de handtekeningen gezet en is de koop gesloten!

Stap 7: Verkocht!

Ook na de ondertekening blijven wij je begeleiden

Gefeliciteerd, jouw huis is verkocht! Uiteraard stoppen onze werkzaamheden hier niet, want wij zorgen er namelijk voor dat alle stukken van de notaris ter voorbereiding op de overdracht zijn doorgenomen, er een eindinspectie plaatsvindt en wij gaan natuurlijk mee naar de sleuteloverdracht bij de notaris. Ook hierna stoppen onze werkzaamheden niet, want wij bieden je nazorg op maat. Heb jij nog vragen, heb je advies nodig of wil je graag nog even napraten over de afgelopen periode? Wij staan altijd voor je klaar!

“Vanaf het moment dat je besluit je huis te verkopen tot dat de verkocht stickers op het te koop bord worden geplakt, staan wij met het hele team voor je klaar. Samen verkopen wij jouw huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs.”

De voordelen van Emil NVM Makelaars als verkoopmakelaar

Persoonlijk en betrokken

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. Wij houden van korte lijnen, laagdrempelig contact en een persoonlijke benadering. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Vernieuwend en verfrissend

Onze werkwijze valt op en dit onderscheidt ons van de ‘standaard’ makelaar. Wij lopen altijd net even een stap harder dan gemiddeld en dit kunnen onze opdrachtgevers waarderen. Door onze unieke presentatiemogelijkheden doen wij alles om jouw woning op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen.

Sterk in online marketing

Wij hebben als een van de weinige makelaardijen een eigen online marketeer in ons team. Wij hebben dus alle kennis in huis om jouw woning optimaal vindbaar te maken op het internet. Naast Funda zetten wij optimaal in op Google en alle social media kanalen waardoor we een groot publiek bereiken en de kans groter is dat jouw woning onder de aandacht komt bij potentiële kopers.

Optimaal bereikbaar

Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en persoonlijk contact. Op werkdagen zijn wij dan ook telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur. Daarnaast zijn wij ook op werkdagen bereikbaar via WhatsApp! Langskomen op kantoor kan bij ons altijd. Wil je liever afspreken bij jou aan de keukentafel? Dan is dat ook geen enkel probleem!

Gediplomeerd en gecertificeerd

Ons kantoor is gediplomeerd en gecertificeerd bij NVM en VastgoedCERT. Voor het doen van gevalideerde taxaties voor banken zijn we onder meer aangesloten bij het NRVT en NWWI.

Optimale service tegen een eerlijk prijs

Je ontvangt bij Emil NVM Makelaars standaard een uitgebreide presentatie- en marketingpakket en dat tegen een eerlijke prijs. Dit verhoogt de kans op een goede en snelle verkoop. Alleen een vermelding op Funda is – als je het ons vraagt – niet meer van deze tijd.

NVM & FUNDA

Emil NVM Makelaars is aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaar), de grootste brancheorganisatie voor makelaars. En natuurlijk ook bij woningplatform Funda.

Klantbeoordelingen

4.5/5

Dit is het gemiddelde van de verkoopbeoordelingen van onze opdrachtgevers.

Service en begeleiding
4.5/5
Lokale marktkennis
5/5
Deskundigheid
4.5/5
Prijs / kwaliteit
5/5

Contactformulier