Huis verkopen
Jouw huis verkopen in Haaglanden of de Leidse regio? Zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht!

Jouw huis verkopen is niet niks. Er zijn vaak heel wat herinneringen gemaakt en de verkoop van een huis gaat dan ook regelmatig gepaard met heel wat emoties. Wij helpen je daarom om jouw huis snel en voor een goede prijs te verkopen, zodat jij gerust en met een goed gevoel de volgende stap kunt zetten. Jouw huis is bij ons in goede handen!

Stappenplan

Onze werkwijze bij de verkoop van jouw huis bestaat uit verschillende stappen.

Stap 1: Woningwaarde

Als eerste wil jij natuurlijk weten wat jouw woning waard is. Onze digitale tool geeft een goede indicatie, maar het is misschien nog wel veel fijner om een gericht advies van de makelaar te krijgen. Om dit te kunnen doen beginnen wij met een uitgebreid vooronderzoek / analyse. Hierna komen wij vrijblijvend en kosteloos bij je langs. Tijdens ons bezoek neemt onze makelaar jouw woning op en geeft op basis van zijn marktkennis en ervaring in de regio een passende waardebepaling op maat.

Stap 2: Verkoopstrategie op maat

Tijdens onze kennismaking bij jou thuis geven we uiteraard niet alleen een waardebepaling van de woning, maar we willen ook graag meer van jou weten om je het beste te kunnen helpen. Aan de hand van deze informatie bepalen we samen de verkoopstrategie die het beste bij jou en bij jouw huis past. Een verkoopstrategie op maat om jouw huis snel en voor de beste prijs te verkopen!

Stap 3: Voorbereiding

Vertrouw jij ons de verkoop van jouw huis toe? Dan gaan wij direct aan de slag met de administratieve voorbereiding. Tijdens het bespreken van de verkoopstrategie is er een tijdlijn uitgestippeld, zodat jij precies weet wat er wanneer gaat gebeuren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Ook kan je het gehele verkoopproces volgen door middel van jouw persoonlijke online verkoopdossier.

Stap 4: Presentatie

‘Je hebt maar een keer de kans om een eerste indruk te maken’. De presentatie van jouw woning vinden wij dan ook ontzettend belangrijk en daarom werken wij samen met een professioneel mediateam om alle unieke elementen van jouw huis op een zo goed mogelijke manier uit te lichten. Dit gebeurt niet alleen via foto’s, maar ook via video, een 3D beleving en meer! Ook deze presentatievormen worden afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan eens onze ‘ verkoopversnellers’ waar je voorbeelden van al onze presentatievormen vindt!

Stap 5: Start verkoop

Is jouw verkoopdossier compleet? Dan is jouw woning verkoop klaar en starten we met de verkoop. De unieke presentatie van jouw woning is niet alleen zichtbaar op onze website, maar ook op Funda, Pararius en natuurlijk op onze social media kanalen! Ook brengen wij jouw huis onder de aandacht door middel van een verkoopbord én op plaatsen waar de potentiële koper van jouw woning zich bevindt. Dit doen we door middel van gerichte online advertenties. Natuurlijk kan je ook zelf helpen om jouw woning onder de aandacht te brengen, want de koper is soms dichterbij dan je denkt. Deel dus vooral onze berichten op social media om ook jouw netwerk op de hoogte te brengen dat hun nieuwe huis te koop is!

Stap 6: Bezichtigingen & onderhandelen

Nadat de verkoop van jouw woning van start is gegaan plannen wij de eerste bezichtigingen in – uiteraard in overleg, zodat de bezichtigingen op momenten plaatsvinden die jou schikken. Onze makelaars zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat de potentiële kopers het best mogelijke beeld van jouw woning en de omgeving krijgen. Na de bezichtigingen krijgen de geïnteresseerde partijen de mogelijkheid om een bod uit te brengen. Afhankelijk van de verkoopstrategie vinden er hierna nog onderhandelingen plaats of is de koop direct gesloten met de partij waar jij je het prettigst bij voelt. Uiteraard adviseren wij je gedurende dit hele proces! Na de prijsovereenstemming wordt de koopovereenkomst opgesteld, worden de handtekeningen gezet en is de koop gesloten!

Stap 7: Verkocht!

Gefeliciteerd, jouw huis is verkocht! Uiteraard stoppen onze werkzaamheden hier niet, want wij zorgen er namelijk voor dat alle stukken van de notaris ter voorbereiding op de overdracht zijn doorgenomen, er een eindinspectie plaatsvindt en wij gaan natuurlijk mee naar de sleuteloverdracht bij de notaris. Ook hierna stoppen onze werkzaamheden niet, want wij bieden je nazorg op maat. Heb jij nog vragen, heb je advies nodig of wil je graag nog even napraten over de afgelopen periode? Wij staan altijd voor je klaar!

De voordelen van Emil NVM Makelaars als verkoopmakelaar

Regiomakelaar

Wij zijn actief in een groot werkgebied en hebben daardoor veel lokale kennis en weten om te gaan met allerlei verschillende doelgroepen. Als regiomakelaar zijn wij dus ook actief bij jou in de buurt!

Persoonlijk en betrokken

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Vernieuwend en verfrissend

Onze werkwijze valt op en dit onderscheidt ons van de ‘standaard’ makelaar. Wij lopen altijd net even een stap harder dan gemiddeld en dit kunnen onze opdrachtgevers waarderen. Door onze unieke presentatiemogelijkheden doen wij alles om jouw woning op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen.

Bereikbaarheid

Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en persoonlijk contact. Op werkdagen zijn wij dan ook telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur. Daarnaast zijn wij ook op werkdagen bereikbaar via WhatsApp! Langskomen op kantoor kan bij ons altijd. Wil je liever afspreken bij jou aan de keukentafel? Dan is dat ook geen enkel probleem!

Contactformulier