Emil du Croix Timmermans

NVM Makelaar RM RT

Makelaar zijn is het allerleukste vak dat er is! Inmiddels sta ik al ruim 25 jaar met veel enthousiasme klaar voor onze opdrachtgevers en probeer ik net een stap harder te lopen om samen het beste resultaat te behalen. Met de nadruk op samen, want de opdrachtgever is de hoofdpersoon en een huis iemands grootste bezit. Of het nu om een aankoop, verkoop of taxatie gaat: met een aanpak die net even anders is ga ik elke dag vol energie aan de slag als leukste makelaar van de regio!

Daan du Croix Timmermans

K-rmt

Het enthousiasme voor de woningmarkt en makelaardij heb ik van huis uit meegekregen. Ik ben net afgestudeerd aan de HBO vastgoed & makelaardij en werk parttime als kandidaat makelaar bij Emil makelaars. Naast dat ik werkzaam ben mijn mijn vader op kantoor volg ik ook een masteropleiding real estate aan de RUG.

Fred Imholz

Makelaar A-RMT

Ik ben al ruim 35 jaar werkzaam in de makelaardij en het verveelt nooit! Elk huis en elke situatie is anders en deze afwisseling maakt het werk zo leuk. Verder zit de uitdaging voor mij vooral in het contact met onze opdrachtgevers. Makelen is en blijft mensenwerk en daarom hoor ik graag het verhaal achter het huis!

Isabeau Wittmaekers

office manager

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de hotelbranche en horeca ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan in de makelaardij en wat een goede keuze! De makelaardij is voor mij een schot in de roos. De dynamiek en de afwisseling zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is en een dag op kantoor is dan ook nooit saai. De dankbaarheid van de opdrachtgevers – of je ze nu bijstaat bij de aan- of de verkoop – zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach naar kantoor kom.

Natasja Walle

binnendienst medewerker

Al 19 jaar actief in de makelaardij, via een stage ben ik terecht in contact gekomen met in de makelaardij en ik ben er nooit meer weg gegaan! Nu geruime tijd en wat ervaring verder terecht gekomen bij Emil NVM Makelaars wat een thuis wedstrijd is voor mij aangezien ik zelf woonachtig ben in het prachtige Voorburg! De makelaardij is een veelzijdige branche met geen dag hetzelfde, maar dat is wat het ook zo leuk maakt. Bel je naar ons kantoor? Grote kans dat ik je met veel plezier te woord sta!