Emil

NVM Makelaar

Makelaar zijn is het allerleukste vak dat er is! Inmiddels sta ik al ruim 25 jaar met veel enthousiasme klaar voor onze opdrachtgevers en probeer ik net een stap harder te lopen om samen het beste resultaat te behalen. Met de nadruk op samen, want de opdrachtgever is de hoofdpersoon en een huis iemands grootste bezit. Of het nu om een aankoop, verkoop of taxatie gaat: met een aanpak die net even anders is ga ik elke dag vol energie aan de slag als leukste makelaar van de regio!

Fred

A-RMT

Ik ben al ruim 35 jaar werkzaam in de makelaardij en het verveelt nooit! Elk huis en elke situatie is anders en deze afwisseling maakt het werk zo leuk. Verder zit de uitdaging voor mij vooral in het contact met onze opdrachtgevers. Makelen is en blijft mensenwerk en daarom hoor ik graag het verhaal achter het huis!

Cindy

Commercieel medewerker

Na mijn opleiding communicatie ben ik aan de slag gegaan bij Emil NVM Makelaars en hier inmiddels al een aantal jaren met veel plezier werkzaam. De makelaardij is dynamisch en ad hoc en de afwisseling maakt dat geen dag hetzelfde is. Door het persoonlijke contact met de opdrachtgevers ben je echt onderdeel van de aan- of verkoop van iemand grootste bezit. Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met het promoten van de leukste huizen én het leukste kantoor van de regio!

Isabeau

administratief medewerker

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de hotelbranche en horeca ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan in de makelaardij en wat een goede keuze! De makelaardij is voor mij een schot in de roos. De dynamiek en de afwisseling zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is en een dag op kantoor is dan ook nooit saai. De dankbaarheid van de opdrachtgevers – of je ze nu bijstaat bij de aan- of de verkoop – zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach naar kantoor kom.