Emil du Croix Timmermans

NVM Makelaar RM RT

Makelaar zijn is het allerleukste vak dat er is! Inmiddels sta ik al ruim 25 jaar met veel enthousiasme klaar voor onze opdrachtgevers en probeer ik net een stap harder te lopen om samen het beste resultaat te behalen. Met de nadruk op samen, want de opdrachtgever is de hoofdpersoon en een huis iemands grootste bezit. Of het nu om een aankoop, verkoop of taxatie gaat: met een aanpak die net even anders is ga ik elke dag vol energie aan de slag als leukste makelaar van de regio!

Fred Imholz

Makelaar (A-RMT)

Ik ben al ruim 35 jaar werkzaam in de makelaardij en het verveelt nooit! Elk huis en elke situatie is anders en deze afwisseling maakt het werk zo leuk. Verder zit de uitdaging voor mij vooral in het contact met onze opdrachtgevers. Makelen is en blijft mensenwerk en daarom hoor ik graag het verhaal achter het huis!

Isabeau Wittmaekers

office manager

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de hotelbranche en horeca ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan in de makelaardij en wat een goede keuze! De makelaardij is voor mij een schot in de roos. De dynamiek en de afwisseling zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is en een dag op kantoor is dan ook nooit saai. De dankbaarheid van de opdrachtgevers – of je ze nu bijstaat bij de aan- of de verkoop – zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach naar kantoor kom.

Margarytha Angelina

binnendienst medewerker

De diensterverlening zit in mijn bloed. Vele jaren werkzaam geweest in de hotelbranche en uiteindelijk heb ik een overstap gemaakt naar de makelaardij waar ik me helemaal op mijn plaats voel. Met mijn dienstverlenende instelling en enthousiasme zorg ik dat alles gladjes verloopt op kantoor en de makelaars ondersteun in de administratieve werkzaamheden. Bel je naar ons kantoor? Dan is er een grote kans dat ik je te woord sta en je graag verder help!

Daan du Croix Timmermans

Kandidaat Makelaar (K-RMT)

Het enthousiasme voor de woningmarkt en makelaardij heb ik van huis uit meegekregen. Ik ben afgestudeerd aan de HBO vastgoed & makelaardij en werk parttime als kandidaat makelaar bij Emil makelaars. Naast dat ik werkzaam ben bij mijn mijn vader op kantoor volg ik ook een masteropleiding real estate aan de RUG in Groningen. Een perfecte combinatie tussen werken en studeren.