Contact

Ons kantoor in het gezellige oude centrum van Voorburg is te vinden aan de Parkweg 18. Binnenlopen kan altijd op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur. Langskomen buiten kantooruren of op zaterdag? Bel dan even voor een afspraak naar 070-3555722 of stuur een mail naar info@emilmakelaars.nl. Wij zijn op werkdagen ook te bereiken via WhatsApp!

Chat met ons

WhatsApp ons

Bel met ons

Contactformulier

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over bijvoorbeeld onze werkwijze, de woningmarkt bij jou in de buurt of wat wij specifiek voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op, want wij staan je graag te woord! Ook komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een goede match en fijne klik is namelijk ontzettend belangrijk!

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Tijdens het geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek komt Emil of Fred bij je langs of je bent natuurlijk van harte welkom bij ons op kantoor. Wij horen graag wat jouw wensen zijn, bespreken de verschillende mogelijkheden en laten je weten wat we voor jou kunnen betekenen bij de aan- of verkoop van een woning.

Nu al nieuwsgierig naar onze aanpak die net even anders is? Lees er hier alles over.

Interesse? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct een van ons aan de lijn? Bel dan naar 070-3555722. Zelf een mail sturen mag natuurlijk ook naar info@emilmakelaars.nl.

Emil NVM Makelaars VOORBURG

Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets of de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur aan de Parkweg en nabij het station Voorburg. Houd er rekening mee dat deze omgeving een blauwe zone is, dus het gebruik van een parkeerschijf is vereist. Geen parkeerschijf bij de hand? Wij hebben deze uiteraard voor je klaarliggen op ons kantoor.

Parkweg 18
2271 AJ VOORBURG
070-35 55 722
 
KvK nummer: 27281639
BTW nummer: NL8150.97.463.B01

Klantbeoordelingen

4.5/5

Dit is het gemiddelde van de verkoopbeoordelingen van onze opdrachtgevers.

Service en begeleiding
4.5/5
Lokale marktkennis
5/5
Deskundigheid
4.5/5
Prijs / kwaliteit
5/5