Woning taxatie

Taxatie

Een taxatie geeft je zekerheid over de waarde van jouw (huidige of toekomstige) huis. Voor jezelf, omdat je wilt weten wat het waard is. Of voor de aanvraag van je hypotheek, die wil weten wat je huis waard is. Onze ervaren taxateurs leveren duidelijkheid aan zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.

Als je een financiële transactie wilt aangaan bijvoorbeeld als je een huis koopt en een hypotheek moet afsluiten, een overbruggingshypotheek nodig hebt of je hypotheek wilt oversluiten  dan moet het huis worden getaxeerd. Soms is een taxatie verplicht volgens de wet. Meestal is het een eis van de bank/geldverstrekker. 

Emil NVM Makelaars is aangesloten bij de NVM en onze taxateurs zijn ingeschreven bij het NRVT en daarmee een gecertificeerd. De taxatierapporten voldoen aan de hoogste eisen en worden door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd. Een (NWWI) taxatie is in elk geval nodig:

  •    Bij aan- en verkoop
  •    Bij het aangaan van een hypotheek
  •    Als je Nationale Hypotheek Garantie aanvraagt
  •    Oversluiting van je hypotheek
  •    Als je in beroep gaat tegen uw WOZ-beschikking

Een van onze gecertificeerde taxateurs maakt voor jouw een officiële, onafhankelijke en goed onderbouwde inschatting van de waarde van het huis, gebaseerd op relevante data.  Informeer gerust naar onze scherpe taxatietarieven!

Als je een woning laat taxeren voor een hypotheekaanvraag dan zijn de taxatiekosten fiscaal aftrekbaar!

Heb je vragen over een taxatie? Bel met:

Emil du Croix Timmermans

06-14655115

of mail info@emilmakelaars.nl

Keurmerk, kennis en ervaring

Naast dat wij lid zijn van de NVM zijn wij ook aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Al onze taxateurs voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Daarbij hebben we jarenlange ervaring en een grondige kennis van de markt in de regio Haaglanden, Leiden en omgeving en Zoetermeer. We kennen de bodemgesteldheid, milieuverordeningen, plaatselijk problemen en de waarde van alle locaties. We meten de woning op volgens de officiële NEN-norm.

Wij onderscheiden ons bij de vaststelling van de juiste waarde door onze ruime ervaring, regionale marktkennis, snelheid en accuratesse. Vanuit onze onafhankelijke positie bieden wij je een uiterst objectief en realistisch waardeoordeel van het te taxeren object. Het taxatierapport heb je binnen 3 dagen in huis.

Vragen? Neem gerust contact op.

Regio Den Haag    070 – 35 55 722
Regio Leiden          071 – 82 00 373
Regio Zoetermeer 079 – 82 00 883  

Direct opdracht verstrekken

Contactformulier