Huis kopen

Denk je eraan om je woning te kopen? Dan ben je bij Emil NVM Makelaars aan het juiste adres. Wij helpen je graag!

Je wilt graag een woning kopen en een nieuw thuis creëren. Maar hoe pak je dit aan en hoe gaat dit verder in zijn werk? Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. Ook de drukte op de woningmarkt maakt het kopen van een huis er niet makkelijker op. Jouw droomhuis vinden kost vaak tijd en wij zijn er om jouw zoektocht makkelijker te maken of je bij je zoektocht te begeleiden!

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het kopen van een huis? Dan helpen wij je graag als aankoopmakelaar. Als aankoopmakelaar begeleiden en ontzorgen we je bij de aankoop, denken met je mee en geven je een eerlijk advies. Benieuwd naar wat wij allemaal doen om te zorgen dat jij jouw droomwoning weet te bemachtigen? Je leest er hier alles over.

Zelf op zoek

Ga je liever volledig zelf op zoek naar jouw toekomstige droomhuis? Bekijk dan eens ons woningaanbod want misschien vind je hier wel jouw nieuwe thuis! Naast aankoopmakelaar zijn wij namelijk ook verkoopmakelaar en verkopen wij de leukste woningen uit de regio.

Zoekopdracht

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het nieuwste woningaanbod van ons en onze collega makelaars? Vul dan geheel gratis en vrijblijvend jouw zoekopdracht in en krijg het nieuwe aanbod realtime toegestuurd via de mail.

De voordelen van Emil NVM Makelaars als aankoopmakelaar

Regiomakelaar

De meeste makelaars zijn maar actief in een select aantal wijken, maar wij niet! Is jouw zoekgebied ruim? Dat is voor ons geen enkel probleem, omdat wij actief zijn in een groot werkgebied en hebben hierdoor veel lokale kennis.

Alleen jouw belangen behartigd

Wij behartigen jouw belangen als koper en ons advies is dus altijd objectie en kritisch. Wij voorkomen dat je in de bekende valkuilen trapt en ontzorgen je volledig. Van juridisch tot bouwkundig advies en van woningwaarde tot onderhandelingen.

Vernieuwend en verfrissend

Niet meer mogelijk om een woning te bezichtigen? Dat gaat voor ons (meestal) niet op! Wij zorgen namelijk voor een voet tussen de deur, zodat jij jouw potentiële droomhuis altijd kunt bezichtigen. Je krijgt van ons het nieuwste aanbod direct toegestuurd per mail, zodat je altijd als een van de eersten op de hoogte bent. Zo voorkomen we teleurstellingen!