Advies nodig bij groter of kleiner wonen?
Wij zijn je graag van dienst!
Neem contact met ons op

Niet je eerste huis, maar wel je volgende thuis! Ben je je huidige woning ontgroeid door bijvoorbeeld de komst van kinderen? Of is jouw huidige woning juist net een maatje te groot doordat de kinderen de deur uit zijn? Dan is het logisch dat je groter of juist kleiner wilt gaan wonen. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken waarom jij de stap wilt maken naar een ander huis. Wij luisteren graag naar jouw wensen en gaan samen opzoek naar het perfecte huis voor jouw nieuwe situatie.

Eerst verkopen?

Heb je al een koophuis? Dan is de eerste vraag die je je stelt waarschijnlijk: moet ik eerst verkopen? Of juist eerst een nieuw huis kopen? Het antwoord op deze vraag hangt helemaal af van jouw situatie. Onze makelaars denken graag met je mee en helpen inzicht te krijgen in jouw situatie om antwoord te geven op bovenstaande vragen. Is jouw situatie in kaart gebracht? Dan maken we samen een plan van aanpak en gaan aan de slag.

 

Wil jij jouw situatie ook graag helder in kaart gebracht en een duidelijk plan van aanpak hebben? De makelaars en adviseurs van Emil NVM Makelaars staan voor je klaar! Maak dan snel een vrijblijvende afspraak, want wij helpen je graag!