Jouw huis verkopen in Voorschoten?

Zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht

Jouw huis verkopen in Voorschoten?
Zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht!
Neem contact met ons op

Makelaar Voorschoten

Ben je op zoek naar een makelaar in Voorschoten die actief je huis verkoopt?

Een makelaar nodig in Voorschoten? Maak kennis met Emil NVM Makelaars met een bak vol ervaring in het verkopen, kopen en taxeren van huizen. Zelf noemen we ons ook wel de nieuwe generatie makelaars. Wij van Emil NVM Makelaars vinden namelijk één ding heel belangrijk en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat. Het eindresultaat is natuurlijk die vette verkocht sticker die op dat bord in jouw tuin wordt geplakt. Daar gaan we voor!

Wij geloven in een vernieuwende en verfrissende manier van je huis verkopen. Het is bij ons bijvoorbeeld niet gek om snel een vraag te stellen via WhatsApp, dat is bij ons meer dan standaard. Je kan er van op aan dat wij afspraken goed nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijk contact. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden we van duidelijke taal en luisteren wij aandachtig. Wij helpen je daarom om jouw huis snel en voor een goede prijs te verkopen, zodat jij gerust en met een goed gevoel de volgende stap kunt zetten. Jouw huis is bij ons in goede handen!

Huis verkopen in Voorschoten?

Een huis verkopen in Voorschoten is de afgelopen jaren sterk veranderd. Vroeger plaatste je een te koop bord in de tuin en hoopte je op kijkers. In de huidige woningmarkt is er aanzienlijk meer nodig dan dat. Bij Emil NVM Makelaars kijken we verder dan alleen het te koop bord en een advertentie op Funda. We presenteren jouw huis zo optimaal mogelijk op verschillende manieren, zowel online als offline en streven er naar om zo snel mogelijk de beste deal te scoren. Dit in het geheel proberen we zo duidelijk, transparant en met maar één belang: dat van jou, aan te pakken.

Onze makelaars staan voor je klaar om je volledig te begeleiden bij alle stappen van de verkoop.

Trouwens, een leuk weetje..

We hebben voor de vierde keer op rij het keurmerk  “uitstekende makelaar” ontvangen. Wij zijn dan ook super trots op het feit dat we dit keurmerk van de website “wie is de beste makelaar” al vier jaar mogen dragen. Dit keurmerk danken wij ook aan alle mooie reviews die we van onze tevreden opdrachtgevers hebben ontvangen.

       

 

Kan ik gratis de waarde van mijn woning achterhalen?

Als je plannen hebt om te verhuizen of je twijfelt om te verhuizen is het belangrijk om te weten wat de waarde van je woning is. Wij bieden een handige online rekentool aan die je in een aantal korte stappen een ruime schatting geeft van de waarde van de woning. Het is natuurlijk zo dat deze tool niet in jouw huis kan kijken. Wel zo netjes,lijkt ons. Daarom bieden wij een gratis waardebepaling aan, waarin jij bijvoorbeeld de staat van de badkamer kan laten zien en wij op basis van veel meer details een waarde kunnen afgeven van jouw woning. Dit doen we geheel vrijblijvend en we komen dan ook graag bij je langs om je te helpen.

Wat kost het om mijn huis te verkopen in Voorschoten?

De kosten die
komen kijken bij de verkoop van je woning, ook wel courtage genoemd, bepalen we
onder meer aan de hand van courantheid. Bij courantheid wordt onder meer
gekeken naar
  hoe een woning in de markt ligt en hoe snel een woning verkocht kan
worden en tegen welke prijs. Conclusie: een huis verkopen is dus echt maatwerk.

Waarom moet Emil NVM Makelaars mij helpen?

We zeggen wel eens voor de grap dat we je buurman of buurvrouw zouden kunnen zijn. Daar zit natuurlijk een kern van waarheid in. Ons team bestaat uit jonge en gedreven professionals, hierdoor snappen we goed waar jij behoefte aan hebt bij het verkopen van een woning. Het team is een van de belangrijkste onderdelen van Emil NVM Makelaars, we zijn meer dan collega’s. Dat merk je in de samenwerking, we gaan net iets verder voor elkaar.

Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met Emil NVM Makelaars en maak kennis met ons unieke verkoopconcept. 

De voordelen van Emil NVM Makelaars als verkoopmakelaar

Regiomakelaar

Wij zijn actief in een groot werkgebied en hebben daardoor veel lokale kennis en weten om te gaan met allerlei verschillende doelgroepen. Als regiomakelaar zijn wij dus ook actief bij jou in de buurt!

Persoonlijk en betrokken

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Vernieuwend en verfrissend

Onze werkwijze valt op en dit onderscheidt ons van de ‘standaard’ makelaar. Wij lopen altijd net even een stap harder dan gemiddeld en dit kunnen onze opdrachtgevers waarderen. Door onze unieke presentatiemogelijkheden doen wij alles om jouw woning op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen.

Bereikbaarheid

Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en persoonlijk contact. Op werkdagen zijn wij dan ook telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur. Daarnaast zijn wij ook op werkdagen bereikbaar via WhatsApp! Langskomen op kantoor kan bij ons altijd. Wil je liever afspreken bij jou aan de keukentafel? Dan is dat ook geen enkel probleem!

Wil jij ook zorgeloos je huis verkopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag!

Contactformulier