Emil NVM Makelaars bestaat 20 jaar!

Emil NVM Makelaars bestaat dit jaar 20 jaar en dat willen we met jullie vieren, want: wie jarig is trakteert! Daarom staat dit jubileumjaar volledig in het teken van te gekke acties. Van 01 maart tot en met 31 december 2021 maak je automatisch kans op de volgende prijzen:

Ook zijn de kosten voor het standaard promotiepakket bij verkoop tijdens de actieperiode voor onze rekening (ter waarde van € 395,-) én betaal je bij een taxatieopdracht geen validatiekosten (ter waarde van € 45,-).

* Op deze acties zijn actievoorwaarden van toepassing en deze zijn op te vragen bij een van onze medewerkers.

Zie jij het wil zitten om jouw aan- of verkoopcourtage terug te winnen en wil je kans maken op een gave fiets? Neem dan snel contact met ons op!

Emil NVM Makelaars is al 20 jaar actief als aan- en verkoopmakelaar in de regio Haaglanden. Wij hebben ons op de kaart gezet door onze persoonlijke aanpak, onze unieke presentatiemogelijkheden, onze vernieuwende en verfrissende blik én niet te vergeten ons uitgebreide werkgebied. Als regiomakelaar helpen wij opdrachtgevers van Scheveningen tot Zoetermeer en van Leiden tot Kijkduin met de aan- of verkoop van hun huis.

Uiteraard maken we ook graag een tripje ‘down memory lane’. Hoe is Emil begonnen met Emil NVM Makelaars en wat is hem bijgebleven uit de afgelopen jaren? Emil vertelt: 

“Jeetje, al 20 jaar zelfstandig ondernemer! Wat een hoogtepunten en wat een dieptepunten. Laten we teruggaan naar hoe het allemaal begon: 20 jaar geleden ben ik samen met mijn toenmalige compagnon ons eigen makelaarskantoor in Voorburg begonnen: Miedema en Du Croix Makelaardij. Na 3 jaar scheidde onze wegen en veranderde de naam van het kantoor in Emil du Croix Makelaardij. 5 jaar geleden, ter ere van het 15-jarig jubileum veranderde de naam van het kantoor nogmaals en dit is tot de dag van vandaag hoe jullie mij en ons kennen: als Emil NVM Makelaars. Daarnaast werd ruim 5 jaar geleden mijn en onze zeer gewaardeerde collega Fred onderdeel van het team. Ook dit is zeker een hoogtepunt in de geschiedenis van Emil NVM Makelaars. 

De afgelopen jaren heb ik heel wat meegemaakt. Verschillende crisissen en dipjes in de woningmarkt, maar zoals gezegd ook heel veel hoogtepunten! Zo heb ik inmiddels duizenden woningen bekeken, ben ik betrokken geweest bij meer dan 2000 verkopen, meer dan 500 aankopen en ruim 2000 taxaties. Het kantoor van vandaag de dag is dan ook uitgegroeid tot een middelgroot- en goed aangeschreven kantoor in de hele regio. Zelfs na 20 jaar is makelaar zijn het leukste dat er is. Elke dag is anders en elke dag staat gelijk aan nieuwe uitdagingen. Zelfs na 20 jaar ga ik elke dag met veel plezier aan de slag en zijn de blije gezichten na transacties de allerbeste waardering van mijn werk! 

Een blik op de toekomst? Ik hoop de komende jaren samen met Fred, Cindy en Isabeau onze unieke, persoonlijke en trendsettende aanpak voort te zetten. Deze aanpak heeft er namelijk voor gezorgd dat vele klanten terugkerende opdrachtgevers zijn geworden. Een geweldige beloning voor ons harde werk als je het mij vraagt. Daarnaast blijven we natuurlijk innovatief en de laatste trends en ontwikkelingen volgen, zodat we onze concullega’s een stap voor kunnen blijven.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de afgelopen jaren. Zonder jullie geen Emil NVM Makelaars. We gaan er een geweldig jubileumjaar van maken samen met jullie. Proost!”