Op zoek naar een makelaar in Pijnacker?

Wij helpen je graag met de verkoop, aankoop of taxatie!

Op zoek naar een makelaar in Pijnacker?
Wij helpen je graag met de verkoop, aankoop of taxatie!
Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een makelaar in Pijnacker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Emil NVM Makelaars is een middelgroot makelaarskantoor gevestigd in Voorburg. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, aankoop en (NWWI) taxaties en zijn actief in een groot werkgebied en om deze reden dus regiomakelaar!

Verkoopmakelaar
Ben je van plan om jouw huis in Pijnacker te verkopen? Wij helpen je graag! Een huis verkopen is namelijk niet niks. Er zijn vaak heel wat herinneringen gemaakt en de verkoop van een huis gaat dan ook regelmatig gepaard met heel wat emoties. Wij helpen je daarom om jouw huis snel en voor een goede prijs te verkopen, zodat jij gerust en met een goed gevoel de volgende stap kunt zetten. Jouw huis is bij ons in goede handen!

Onze makelaars staan voor je klaar om je volledig te begeleiden bij alle stappen.

Aankoopmakelaar

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het kopen van een huis? Dan helpen wij je graag als aankoopmakelaar. Als aankoopmakelaar begeleiden en ontzorgen we je bij de aankoop, denken met je mee en geven je een eerlijk advies. Benieuwd naar wat wij allemaal doen om te zorgen dat jij jouw droomwoning weet te bemachtigen? Je leest er hier alles over.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

 

Taxatie
Hoeveel geld is mijn woning waard? Wat is een redelijke prijs voor de nieuwe woning? En stel dat ik een aanbouw laat plaatsen, hoeveel is mijn woning dan waard? Op al dit soort vragen bieden een taxatierapport antwoord! Ook een scheiding of het aanpassen van je hypotheek kunnen aanleiding zijn voor een (NWWI) taxatie. Wat jouw reden voor een taxatie ook is, wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan