Advies bij overlijden of nalatenschap?
Wij zijn je graag van dienst!

We hopen allemaal dat het niet gebeurt, maar helaas is niets zeker in het leven. Als een familielid komt te overlijden kan het zijn dat er een woning wordt nagelaten. Deze woning is geërfd en hierbij moeten vaak financiële en emotionele beslissingen worden genomen. Daarnaast komt er vaak heel wat bij kijken want hoe zit het bijvoorbeeld met de erf- en overdrachtsbelasting? Of hoe zit het met de verklaring van erfrecht?

 

Dit soort vragen zijn (hopelijk) geen dagelijkse kost, dus is het fijn als een makelaar je kan bijstaan bij het beantwoorden van dit soort vragen. Wij van Emil NVM Makelaars adviseren erfgenamen en/of een executeur testamentair en begeleiden en ontzorgen tijdens het hele proces. Wij doen dit uiteraard op respectvolle wijze en behartigen je financiële belangen zonder daarbij de persoonlijke situatie en wensen uit het oog te verliezen. Wij houden gedurende het gehele traject contact met alle betrokkenen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Van waardebepaling tot overdracht en bij elke stap daartussenin.

 

Heb je vragen over de verkoop van een woning uit nalatenschap? Of heb je advies nodig bij belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden? Wij staan voor je klaar! Onze ervaren makelaars en adviseurs kijken met een objectieve blik naar de zaak en denken graag mee.