Een taxatie nodig in Haaglanden of de Leidse regio?
Wij helpen je graag!
Neem contact met ons op

Ben je van plan om jouw woning volledig of gedeeltelijk te verbouwen en wil je hiervoor een tweede hypotheek vestigen? Dan heb je een gevalideerd NWWI taxatierapport nodig om over te leggen aan de geldverstrekker. Dit taxatierapport bevat namelijk twee waarden: de marktwaarde vóór de geplande verbouwing en de marktwaarde ná de verbouwing.

 

Dit betaal je voor een taxatie

Het opstellen van een taxatierapport van bestaande woningen kan al vanaf € 495,- (niet gevalideerd rapport). Wij hanteren het volgende tarievenoverzicht:

Woningen met een taxatiewaarde tot € 750.000,-                 taxatietarief: € 595,-

Woningen met een taxatiewaarde vanaf € 750.000,-             taxatietarief: € 695,-

Bovengenoemde prijzen zijn prijzen voor taxatierapporten met NWWI-validatie. Wens je een extra waarde op te nemen in het taxatierapport? Dan rekenen wij hier een meerprijs van € 100,- voor. Denk hierbij aan de waarde van de woning na verbouwing of de waarde van de woning in verhuurde staat. Uiteraard zijn alle bovengenoemde prijzen inclusief BTW.

Vraag een taxatierapport aan

Ben jij voornemens om te gaan verbouwen en hiervoor een tweede hypotheek te vestigen? Vraag dan snel een taxatierapport aan! Uiteraard is Emil NVM Makelaars aangesloten bij het NWWI en voldoen onze taxatierapporten aan de hoogste eisen. Hierdoor worden onze taxatierapporten door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

 
 

Tip! Als je een woning laat taxeren voor een hypotheekaanvraag dan zijn de taxatiekosten fiscaal aftrekbaar!

Direct opdracht verstrekken