Verkopen
Jouw huis verkopen in Haaglanden of de Leidse regio? Zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht!

Jouw huis verkopen is niet niks. Er zijn vaak heel wat herinneringen gemaakt en de verkoop van een huis gaat dan ook regelmatig gepaard met heel wat emoties. Wij helpen je daarom om jouw huis snel en voor een goede prijs te verkopen, zodat jij gerust en met een goed gevoel de volgende stap kunt zetten. Jouw huis is bij ons in goede handen!

Stappenplan

Onze werkwijze bij de verkoop van jouw huis bestaat uit verschillende stappen.

Als eerste wil jij natuurlijk weten wat jouw woning waard is. Onze digitale tool geeft een goede indicatie, maar het is misschien nog wel veel fijner om een gericht advies van de makelaar te krijgen. Om dit te kunnen doen beginnen wij met een uitgebreid vooronderzoek / analyse. Hierna komen wij vrijblijvend en kosteloos bij je langs. Tijdens ons bezoek neemt onze makelaar jouw woning op en geeft op basis van zijn marktkennis en ervaring in de regio een passende waardebepaling op maat.

 

Als eerste wil jij natuurlijk weten wat jouw woning waard is. Onze digitale tool geeft een goede indicatie, maar het is misschien nog wel veel fijner om een gericht advies van de makelaar te krijgen. Om dit te kunnen doen beginnen wij met een uitgebreid vooronderzoek / analyse. Hierna komen wij vrijblijvend en kosteloos bij je langs. Tijdens ons bezoek neemt onze makelaar jouw woning op en geeft op basis van zijn marktkennis en ervaring in de regio een passende waardebepaling op maat.

 

Tijdens onze kennismaking bij jou thuis geven we uiteraard niet alleen een waardebepaling van de woning, maar we willen ook graag meer van jou weten om je het beste te kunnen helpen. Aan de hand van deze informatie bepalen we samen de verkoopstrategie die het beste bij jou en bij jouw huis past. Een verkoopstrategie op maat om jouw huis snel en voor de beste prijs te verkopen!

 

Vertrouw jij ons de verkoop van jouw huis toe? Dan gaan wij direct aan de slag met de administratieve voorbereiding. Tijdens het bespreken van de verkoopstrategie is er een tijdlijn uitgestippeld, zodat jij precies weet wat er wanneer gaat gebeuren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Ook kan je het gehele verkoopproces volgen door middel van jouw persoonlijke online verkoopdossier.

 

‘Je hebt maar een keer de kans om een eerste indruk te maken’. De presentatie van jouw woning vinden wij dan ook ontzettend belangrijk en daarom werken wij samen met een professioneel mediateam om alle unieke elementen van jouw huis op een zo goed mogelijke manier uit te lichten. Dit gebeurt niet alleen via foto’s, maar ook via video, een 3D beleving en meer! Ook deze presentatievormen worden afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan eens onze ‘ verkoopversnellers’ waar je voorbeelden van al onze presentatievormen vindt!

 

 

Is jouw verkoopdossier compleet? Dan is jouw woning verkoop klaar en starten we met de verkoop. De unieke presentatie van jouw woning is niet alleen zichtbaar op onze website, maar ook op Funda, Pararius en natuurlijk op onze social media kanalen! Ook brengen wij jouw huis onder de aandacht door middel van een verkoopbord én op plaatsen waar de potentiële koper van jouw woning zich bevindt. Dit doen we door middel van gerichte online advertenties. Natuurlijk kan je ook zelf helpen om jouw woning onder de aandacht te brengen, want de koper is soms dichterbij dan je denkt. Deel dus vooral onze berichten op social media om ook jouw netwerk op de hoogte te brengen dat hun nieuwe huis te koop is!

 

Nadat de verkoop van jouw woning van start is gegaan plannen wij de eerste bezichtigingen in – uiteraard in overleg, zodat de bezichtigingen op momenten plaatsvinden die jou schikken. Onze makelaars zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat de potentiële kopers het best mogelijke beeld van jouw woning en de omgeving krijgen. Na de bezichtigingen krijgen de geïnteresseerde partijen de mogelijkheid om een bod uit te brengen. Afhankelijk van de verkoopstrategie vinden er hierna nog onderhandelingen plaats of is de koop direct gesloten met de partij waar jij je het prettigst bij voelt. Uiteraard adviseren wij je gedurende dit hele proces! Na de prijsovereenstemming wordt de koopovereenkomst opgesteld, worden de handtekeningen gezet en is de koop gesloten!

 
 

Gefeliciteerd, jouw huis is verkocht! Uiteraard stoppen onze werkzaamheden hier niet, want wij zorgen er namelijk voor dat alle stukken van de notaris ter voorbereiding op de overdracht zijn doorgenomen, er een eindinspectie plaatsvindt en wij gaan natuurlijk mee naar de sleuteloverdracht bij de notaris. Ook hierna stoppen onze werkzaamheden niet, want wij bieden je nazorg op maat. Heb jij nog vragen, heb je advies nodig of wil je graag nog even napraten over de afgelopen periode? Wij staan altijd voor je klaar!

 

De voordelen van Emil NVM Makelaars als verkoopmakelaar

Regiomakelaar

Wij zijn actief in een groot werkgebied en hebben daardoor veel lokale kennis en weten om te gaan met allerlei verschillende doelgroepen. Als regiomakelaar zijn wij dus ook actief bij jou in de buurt!

Persoonlijk en betrokken

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Vernieuwend en verfrissend

Onze werkwijze valt op en dit onderscheidt ons van de ‘standaard’ makelaar. Wij lopen altijd net even een stap harder dan gemiddeld en dit kunnen onze opdrachtgevers waarderen. Door onze unieke presentatiemogelijkheden doen wij alles om jouw woning op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen.

Bereikbaarheid

Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en persoonlijk contact. Op werkdagen zijn wij dan ook telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur. Daarnaast zijn wij ook op werkdagen bereikbaar via WhatsApp! Langskomen op kantoor kan bij ons altijd. Wil je liever afspreken bij jou aan de keukentafel? Dan is dat ook geen enkel probleem!

Stille verkoop

Bij stille verkoop – ook wel vertrouwelijke verkoop genoemd – wordt jouw woning in alle rust en privacy verkocht. Discretie is hierbij de hoofdzaak! Als je kiest voor stille verkoop dan wordt jouw woning dus niet op internet geplaatst en komt er ook geen bord in de tuin. Deze andere vorm van verkopen vereist dan ook een heel andere verkoopstrategie. Wij gaan zelf actief opzoek naar de koper voor jouw woning!

Bij een stille verkoop wordt de woning binnen ons eigen netwerk verkocht. Dit netwerk en ons zoekersbestand hebben wij de afgelopen jaren zorgvuldig opgebouwd en wij weten dus precies wat deze potentiële kopers wel en niet zoeken. Wanneer wij een woning aan hen aanbieden weten we dus al vrijwel zeker dat het een match is. Dit voorkomt onnodige bezichtigingen! Daarnaast kunnen wij snel schakelen, zijn er korte lijnen en dus veel duidelijkheid. Stille verkoop biedt dus rust, efficiëntie, privacy en discretie!

Stille verkoop is in principe voor elke woning mogelijk, maar wordt vaak bij specifieke situaties gekozen. Denk bijvoorbeeld aan een emotioneel beladen verhuizen, een publiek leven of een woning uit het allerhoogste segment.

 

Benieuwd of stille verkoop iets voor jou is? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct woning verkopen?

Wil je zorgeloos je huis verkopen, direct zekerheid, geen dubbele hypotheeklasten of gewoon gemak? Dan is directe verkoop misschien een optie!

 

Zo werkt het

Bij directe verkoop wordt de woning binnen ons eigen netwerk verkocht. Dit netwerk met kapitaalkrachtige kopers hebben wij de afgelopen jaren zorgvuldig opgebouwd. Wanneer wij een woning aan hen aanbieden weten we dus al vrijwel zeker dat het een match is. Daarnaast kunnen wij snel schakelen, zijn er korte lijnen en dus veel duidelijkheid.

 

Directe verkoop heeft een aantal voordelen:

 • Veelal directe zekerheid;
 • Snelle afwikkeling;
 • Veelal meteen geld in handen;
 • Oplevering op een moment naar keuze;
 • Geen dubbele woonlasten;
 • Geen verkoopstress;
 • Overtollige inboedel mag achterblijven.

 

Voor wie is directe verkoop?

Directe verkoop is eigenlijk voor iedereen die opzoek is naar gemak en directe zekerheid. Denk bijvoorbeeld aan een emotioneel beladen verhuizing, een woning die is verkregen uit een erfenis of een woning is slechte staat van onderhoud.

 

Benieuwd of directe verkoop iets voor jou is? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

Verkoopversnellers

Een goede presentatie bij de verkoop van jouw woning is ontzettend belangrijk. Je hebt immers maar één keer de kans om een eerste indruk te maken! Uiteraard halen wij alles uit de kast om jouw woning zo goed mogelijk in beeld te brengen met als doel de woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen.

 

Altijd iets te kiezen

Naast de ‘standaard’ woningpresentatie (zoals foto’s en plattegronden) valt er bij ons altijd iets te kiezen. Geen één woning is hetzelfde en daarom bieden wij dus ook verschillende presentatievormen aan, zodat wij samen een presentatiepakket op maat samenstellen, passend bij jou en jouw woning.

 

De volgende presentatievormen zitten in ons ‘basis verkoopversnellers pakket’:

 • Professionele woningfotografie;
 • 2D en 3D plattegronden;
 • Een inmeetstaat;
 • Een ‘binnenkort in de verkoop’ post op onze social media kanalen;
 • Een ‘nieuw in de verkoop’ post op onze social media kanalen;
 • Plaatsing van de woning op onze eigen website;
 • Standaard plaatsing van de woning op Funda;

 

De volgende presentatievormen kunnen worden gekozen als aanvulling op het basispakket:

 • Hoogtefoto’s;
 • 360 graden foto’s;
 • Een woningvideo;
 • Een virtual 3D tour;
 • Een gerichte doelgroep advertentie op onze social media kanalen;
 • Een advertentie op Nu.nl;
 • Een filmpje / slideshow van 10 seconde in de Albert Heijn in Voorburg of Leidschendam;
 • Blikvanger op Funda;
 • Toppositie op Funda.

 

Het presentatiepakket kan dus volledig naar eigen wens worden samengesteld! Uiteraard denken ook wij met je mee en adviseren over welke presentatievormen het beste passen bij jouw woning.

 

Benieuwd naar meer informatie over onze presentatievormen? Wij vertellen je graag meer!