Jouw huis verkopen in Leiden?

Zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht

Je huis verkopen?

De hoogste opbrengst. De mooiste presentatie. Volledige ontzorging.
Wil jij je huis succesvol verkopen? Kies dan voor onze unieke aanpak. Zijn wij jouw makelaar?

Makelaar Leiden

Ben je op zoek naar een makelaar in Leiden die actief je huis verkoopt?

Een makelaar nodig in Leiden? Maak kennis met Emil NVM Makelaars met een bak vol ervaring in het verkopen, kopen en taxeren van huizen. Zelf noemen we ons ook wel de nieuwe generatie makelaars. Wij van Emil NVM Makelaars vinden namelijk één ding heel belangrijk en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat. Het eindresultaat is natuurlijk die vette verkocht sticker die op dat bord in jouw tuin wordt geplakt. Daar gaan we voor!

Wij geloven in een vernieuwende en verfrissende manier van je huis verkopen. Het is bij ons bijvoorbeeld niet gek om snel een vraag te stellen via WhatsApp, dat is bij ons meer dan standaard. Je kan er van op aan dat wij afspraken goed nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijk contact. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden we van duidelijke taal en luisteren wij aandachtig. Wij helpen je daarom om jouw huis snel en voor een goede prijs te verkopen, zodat jij gerust en met een goed gevoel de volgende stap kunt zetten. Jouw huis is bij ons in goede handen!

Huis verkopen in Leiden?

Een huis verkopen in Leiden is de afgelopen jaren sterk veranderd. Vroeger plaatste je een te koop bord in de tuin en hoopte je op kijkers. In de huidige woningmarkt is er aanzienlijk meer nodig dan dat. Bij Emil NVM Makelaars kijken we verder dan alleen het te koop bord en een advertentie op Funda. We presenteren jouw huis zo optimaal mogelijk op verschillende manieren, zowel online als offline en streven er naar om zo snel mogelijk de beste deal te scoren. Dit in het geheel proberen we zo duidelijk, transparant en met maar één belang: dat van jou, aan te pakken.

Onze makelaars staan voor je klaar om je volledig te begeleiden bij alle stappen van de verkoop.

Wil je jouw woning gaan verkopen?

Schakel ons in en krijg je energielabel t.w.v. €285,- cadeau!
Deze actie is geldig voor nieuwe klanten 1 oktober 2023 t/m 31 maart  2024 vraag naar de voorwaarden.

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Klik op onderstaande contact button of bel naar 071-82 00 373. 

Nieuw in verkoop

‘s-Gravenhage – Schaarsbergenstraat 90

Werkelijk direct te betrekken modern 4-kamer appartement. Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd ruim 4-kamer appartement op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Dit luxe appartement

Zoetermeer – Electrablauw 10

In een gezellige kindvriendelijke woonomgeving gelegen 5-kamer eengezinswoning met fraai aangelegde voortuin en bijzonder gezellige fraai aangelegde achtertuin met luxe veranda voorzien van een ruime

Doe de gratis waardecheck.
Wat is mijn huis nu waard?

Berekenen eenvoudig de geschatte waarde van je huis of appartement.

Waarom kiezen voor Emil NVM Makelaars?

Neem afscheid van de traditionele makelaar! Wil je je huis verkopen of een nieuw huis kopen? Wij begeleiden je op een nieuwe wijze bij je verhuizing. Aandacht. Ontzorging. Innovatie.

Wil jij je huis verkopen? Bij ons krijg je aantoonbaar de beste verkoopopbrengst, de beste presentatie en een perfecte begeleiding. Wij behalen het beste resultaat voor jou.
Hoor jij straks ook bij de honderden tevreden verkopers die ons gemiddeld beoordeelden met een 9,4?

Wil je een huis kopen? Neem dan Emil Makelaars mee als jouw aankoopmakelaar. Bij ons sta jij “in the picture”. Wij zorgen voor de beste deal voor jou.

Wat ons onderscheidt van de rest van de makelaars in de regio? Wij zijn vernieuwend, betrokken en net even een andere aanpak.

Best beoordeelde makelaar

Regiomakelaar

Persoonlijk & betrokken

Unieke presentatiemogelijkheden

Trots op hoe onze klanten ons waarderen op Funda

Beoordeling van onze opdrachtgevers

Luuk Raaman
Luuk Raaman
Brantingstraat 14
Lees verder
Ook bij deze ervaring kijken wij, net als bij de vorige ervaringen, met tevredenheid terug op de samenwerking met Emil NVM Makelaars. Betrouwbaarheid, deskundigheid en betrokkenheid zijn eigenschappen die je terugvindt als je de verkoop van je woning bij Emil NVM Makelaars uit handen geeft. Een snelle verkoop en dito afwikkeling zijn het resultaat waardoor we met genoegen terugkijken op deze toch wel spannende periode.
Marjolein
Marjolein
Drususlaanb 25,Leiden
Lees verder
Emil's enthousiasme heeft vanaf het eerste contact bijgedragen tot een prettige samenwerking bij de verkoop van het appartement van mijn vader. De communicatie met Emil en het kantoor was persoonlijk, snel en accuraat. Dankzij Emil is het appartement relatief snel verkocht. Veel dank!
Bert Hartsuiker
Robijn 13 , Zoetermeer
Lees verder
We hadden een heel gezellig en prettig contact. De makelaar was snel en goed bereikbaar. Vanaf het eerste contact zijn wij goed begeleid in het verkoopproces en kregen van hem goede adviezen. We zijn zeer tevreden over onze makelaar en bevelen hem van harte aan. We zijn steeds goed op de hoogte gehouden in het verkoopproces.
Helga Lelieveld
Bezuidenhoutseweg 341 C Den Haag
Lees verder
Bij een makelaar moet er voor mij niet alleen een klik zijn, maar ook vertrouwen en dat zat vanaf het eerste moment goed. deze makelaar kan zich ook goed verplaatsen in de klant en zijn/haar wensen dan krijgt het gesprek ook inhoud en kan je tot zaken komen. Ook op kantoor waren deskundige en prettige collega's die meteen weten wie je bent en waar voor je komt, spullen klaar hebben liggen en heel deskundig ondersteunen, zakelijk en toch persoonlijk erg fijn.
Greet Voorduin
Simon Carmiggelthof 142. Den Haag
Lees verder
Emil NVM Makelaars in 1 woord vanaf het eerste begin geweldig . Duidelijk en zeer eerlijk over alles wat er verteld werd hoe het in zijn werk ging. Je kon alles aan hen vragen en werd erg goed in het hele proces erbij betrokken.. Bedankt Emil NVM Makelaars. Groeten van Greet
Fam. de Graaf
Piet Heinstraat 19
Lees verder
Top makelaar! Prima en snelle communicatie. Duidelijke afspraken en heeft goede kennis van zaken. Denkt mee met de wensen van de verkoper en koper! Wij en diverse familieleden hebben deze makelaar meerdere malen in de arm genomen en hebben bij allen een positieve uitkomst verkregen. Wij zouden iedereen deze makelaar aanbevelen.
Petra van Driel
Van Stuyvesantstraat 148 Den Haag
Lees verder
Emil NVM makelaars hebben mijn woning op een zeer deskundige wijze verkocht. De begeleiding was zeer prettig en wat ik als heel fijn heb ervaren waren de korte lijnen binnen het makelaars kantoor en de betrokkenheid. Ik wil Emil NVM makelaars dan ook bedanken voor hun professionele en prettige samenwerking.
Chris van Dijke
Lees verder
Op de juiste momenten werd er door de makelaar met ons contact opgenomen. Indien hij dit nodig vond kwam hij bij ons thuis. Wij hoefden ons nergens zorgen om te maken. En deden wij dat toch dan werd dit snel opgelost.
Rob Versteeg
Vergiliusstraat 39, Leiden
Lees verder
Wat een fijne makelaar. Goed advies, strategie en service! Huis binnen een week verkocht…. Vooral complimenten voor de super goeie presentatie van het huis. Iedereen was daar erg enthousiast over Aanrader!
Gerard Nieuwenburg
Gerard Nieuwenburg
Bruijnings Ingenhoeslaan 190, Voorburg
Lees verder
Prettig contact met de makelaar. Na iedere bezichtiging krijg je een update over het bezoek. Het kantoor werkt snel en accuraat.
Leone
Grashof 159 Leidschendam
Lees verder
We zijn super goed geholpen met het verkopen van het Grashof. Alles is ons duidelijk uitgelegd. Als er vragen waren konden we Emil bellen of whats appen en kregen gelijk antwoord op de vraag.
Chico Knijf
Ohmstraat 12, Den Haag
Lees verder
Fred is een gezellige makelaar die je ook gewoon kon whatsappen. Hij was ook in de avond uren bereikbaar. Hij heeft alles goed geregeld, en hij heeft me erg veel werk uit handen genomen. Hij was me aankoop en verkoop makelaar, en ik heb veel lol met hem gehad en gelachen. Hij is niet zo stijfjes/ gladjakker als sommige makelaars. Een dikke 10!
Fernanda & Jos
Aankoop Kon. WIlhelminalaan 459, Voorburg
Lees verder
Na een kennismaking met meerdere kantoren in onze zoektocht naar een aankoopmakelaar, viel de keuze al snel op Emil Makelaars. De communicatie is duidelijk, het contact fijn en laagdrempelig en onze woonwens is perfect vertaald naar een zoekopdracht. In deze lastige markt is het ons gelukt om dankzij de deskundige hulp van makelaar Fred na twee maanden een prachtige woning te kopen. Vervolgens zijn we opnieuw heel goed geholpen door Fred met de verkoop van onze huidige woning. De kennis van de markt, regio en het enthousiasme hebben hier absoluut aan bijgedragen. Tel daar de betrokkenheid en interesse van de makelaar bij op, een absolute aanrader dit kantoor! Voor zowel aankoop als verkoop. Bedankt voor de persoonlijke service!
Alice
Prinses Irenelaan 232 Voorburg
Lees verder
Het contact gedurende het verkoopproces met Emil en het team van Emil Makelaars was altijd heel prettig. Er werd duidelijk en helder uitleg gegeven over de stappen, snel ingespeeld op acties en in stressvolle situaties voor mij de hulp geboden waar ik op kon bouwen. Naast een mooie opbrengst bij verkoop is het team goed op de hoogte van de markt en weet het de juiste doelgroep te bereiken. De volgende keer zeker weer Emil Makelaars!!
Paul de Nobel
Liviuslaan 2, Leiden
Lees verder
Wij zijn geheel ontlast bij de verkoop van onze woning. Van het maken tot foto's tot het plannen van de bezichtigingen en de afwikkeling daarvan alle door Emil NVM Makelaars geregeld en verzorgd. Ook de adviezen die zijn gegeven waren zeer waardevol. Dus een dikke 10 als waardering.
Rob S.
Holtlant 3, Leiderdorp
Lees verder
Top makelaar. Vanaf dag 1 goed begeleid. Direct een prima beoordeling en inschatting van de verkoopprijs, op basis van gedegen onderzoek in de lokale markt. Verkoopproces goed, snel en volgens verwachting verlopen. Lang verhaal kort : top!
Previous
Volgende

Blog

E-books downloaden

Gratis tips en advies ontvangen? Lees het in onze e-books. Vul onderstaand formulier in en u wordt doorverwezen naar de downloadpagina.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Regiomakelaar

Wij zijn actief in een groot werkgebied en hebben daardoor veel lokale kennis en weten om te gaan met allerlei verschillende doelgroepen. Als regiomakelaar zijn wij dus ook actief bij jou in de buurt!

Persoonlijk en betrokken

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Vernieuwend en verfrissend

Onze werkwijze valt op en dit onderscheidt ons van de ‘standaard’ makelaar. Wij lopen altijd net even een stap harder dan gemiddeld en dit kunnen onze opdrachtgevers waarderen. Door onze unieke presentatiemogelijkheden doen wij alles om jouw woning op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen.

Bereikbaarheid

Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en persoonlijk contact. Op werkdagen zijn wij dan ook telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur. Daarnaast zijn wij ook op werkdagen bereikbaar via WhatsApp! Langskomen op kantoor kan bij ons altijd. Wil je liever afspreken bij jou aan de keukentafel? Dan is dat ook geen enkel probleem!

Wil jij ook zorgeloos je huis verkopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag!

Contactformulier